Rangadóra 1 játékvezető? Elég lesz az!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Igencsak sasszeműnek kell majd lennie annak, aki egyedül fújja majd az első és a második helyezett találkozóját.

Nyilván érthető, hogy az évenként megrendezett Etyek-Gyúró mérkőzésen minimum 2 játékvezető szükségeltetik. Az ötödik helyezett Etyek jó eséllyel pályázik arra, hogy megtartsa ezt a helyezését a szezon végén, s vélhetően a gyúróiak sem szeretnének a 12. helyen zárni nulla bajnoki egységgel.

Azonban felvetődik a kérdés, hogy a 16 ponttal rendelkező listavezető Dinnyés, és a 15 ponttal a nyakában lihegő Kajászó derbije miért nem érdemel 2 játékvezetőt? Akár a szóban forgó Etyek-Gyúró derbi kárára.

Nem megsértvén a tabellán jelenleg alacsonyabb helyezéseket elfoglaló csapatokat, hisz hosszú még a szezon, de nem azt diktálná a józan ész, hogy a rangadóra küldjenek több, míg az alsóházi mérkőzésekre kevesebb döntéshozó szervet?

Szemezgettünk a Megye III-as Észak és Dél csoport előzetes küldéseiből, és felvetődik még néhány kérdés annak kapcsán, hogy hová hány játékvezető került beosztásra. A küldők mentségére szóljon a Söréd-Videoton Baráti Kör mérkőzésen 2 játékvezető lesz, melyen az első helyezett fogadja a másodikat.

Megye III. Észak csoport, 7. forduló

Dinnyés (1.) – Kajászó (2.) 1 játékvezető
Etyek (5.) – Gyúró (12.) 2 játékvezető
Vértesacsa (7.) – Csabdi-Mány II. (10.) 2 játékvezető

Megye III. Dél csoport, 7. forduló

Sárszentágota (1.) – Vajta II. (4.) 3 játékvezető
Alap (6.) – Cece (10.) 2 játékvezető
Dég (2.) – Nagylók (11.) 2 játékvezető
Kulcs (13.) – Kisapostag (5.) 2 játékvezető
Mezőszilas (12.) – Lajoskomárom II. (9.) 2 játékvezető

Felhívjuk olvasóink szíves figyelmét hogy a fentiek a jelenlegi állapotot tükrözik, és nem lennénk meglepve, ha a cikk publikálását követően javítanák a küldésben szereplő furcsaságokat.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?