A Herceghalom meglepte a Szárt!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

15 perc alatt eldőlt a 3 pont sorsa.

A Herceghalom tudósítója így írt:

“A múlt heti nagyarányú győzelem egy kis önbizalmat adott a hazai csapatnak, de senki nem felejtette el a kupában a Szártól elszenvedett vereséget sem. A kezdés után rövid idővel szabadrúgáshoz jutott a Herceghalom csapata, amelyet Kiss-Baranyai szép lövéssel váltott gólra. Nem sokáig kellett várni a második gólra sem, a 15-k percben egy a védőkről kipattanó labdát Pap Zsombor rúgta a kapuba. A kapott gólok kicsit talán megzavarták a vendégcsapatot, és enyhe hazai fölény alakult ki, néhány kihagyott helyzettel. A második félidőben aktívabban kezdett a Szár csapata, de mindkét kapu előtt kialakultak helyzetek. A 60-k percben a csereként beállt Nagy Márton, első találkozását a labdával, góllal fejezte be, és ezután sorra alakította ki hazai gárda, amiből előbb egy érvényes gól Gráfel révén a 74-k percben, majd két érvénytelenített találat született Odrobina és Pintér Benedek kivitelezésben. A vendégcsapat tartását jól mutatja, hogy a mérkőzés végén, kihasználva a hazai védők hibáit, egy sistergő kapufával, és egy góllal, a 89-k percben Hoszpodár talált a hazai kapuba jelezték, az eredmény ellenére sem szabad félvállról venni őket.

A helyzetek számát tekintve megérdemelt győzelmet aratott a Herceghalom csapata, a több poszton tartalékos Szár ellen. Hajrá fiúk így tovább, de a szombati csernyei mérkőzés is nagy kihívás lesz.”

Herceghalom – Szár 4-1 (2-0)
Herceghalom, vezette: Cseh Roland.

Herceghalom: Tóth T. – Pintér Benedek, Kele Balázs (Gergely), Moravecz, Kiss-Baranyi, Veres L., Kele Bálint, Pap (Cserháti Nyerges), Göndöcs (Nagy M.), Gráfel (Odrobina), Heller (Szendrei). Vezetőedző: Urbán Zoltán.

Szár: Szabó B. – Sashegyi, Orbán, Fenyvesi Sz., Kovács B. (Nyári), Hoszpodár, Tóth B. (Tóvári K.), Sátori (Forgács), Horváth B. (Tóvári M.), Iváncsik, Juhász A. Vezetőedző: Lacza Albert.

Gól: Kiss-Baranyi (3.), Pap (15.), Nagy M. (60.), Gráfel (74.) illetve: Hoszpodár (89.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?