11 csapatnak akadtak létszámproblémái a legutóbbi hétvégén

Fejér megye, Fejér Megye III, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Igencsak aggasztóak a számok mind az utánpótlás, mind a felnőtt csapatok tekintetében.

Mint megírtuk, a Mezőfalva-Mezőszilas mérkőzés idő előtt ért véget, mert a Mezőszilas csapata játékosaink száma a minimális létszám alá csökkent. A Megye III-as Dél csoport bajnokiján 11-1-es állásnál szakadt félbe a játék, a Versenybizottság a pályán elért eredménnyel írta jóvá a pontokat a Mezőfalva számára. A Mezőszilast írásbeli figyelmeztetésben részesítették.

A Megye III-as Észak csoportban sem tudott minden csapat 11 főt felsorakoztatni, a szebb napokat látott Zichyújfalu 10 fővel állt ki az Újbarok ellen. Csakúgy, mint a Mezőszilast, a Zichyújfalu együttesét is megrótták, noha aligha jókedvükből voltak annyian, amennyien.

Az öregfiúk bajnokság sem túl rég kezdődött, ennek ellenére máris visszalépett a Bicskei TC csapata.

Ennél is aggasztóbb, ami az utánpótlás csapatok háza táján történik. Kezdjük a legkisebbekkel, a legutóbbi játéknapon az U-7-es csapatok közül az Enying, a Tordas, a Sárosd és a Sárbogárd együttesénél voltak túl kevesen, az U-9-eseknél pedig a Kisláng és az Enying küzdött játékoshiánnyal.

Az U-14-es együttesek közül a Pákozdnál, míg az U-19-eseknél a Mezőfalvánál volt gond a labdarúgók számával, és nem azért, mert túl sokan jelentkeztek volna játékra…

Aggasztóak ezen adatok, hiszen még csupán szeptember van, s mégis már most körvonalazódik, mely csapatoknak van minimális esélye arra, hogy végig játssza a szezont.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?