Presztízscsatát nyert a Bodajk!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A bronzérmes legyőzte közvetlen riválisát, a Kápolnásnyék csapatát.

A Bodajk tudósítója így írt:

“Vasárnap hazai pályán fogadtuk a Kápolnásnyék csapatát. Matematikailag még volt esély a második hely megszerzésére, és az őszi vereség miatt is szerettünk volna visszavágni a vendégeknek.

A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, melyben mindkét csapat egy-egy gólt szerzett. A vendégek szereztek vezetést, a veterán Salacz hatalmas gólt rúgott szabadrúgásból, de nem tartott sokáig az előnyük, hiszen egy jó kiugratást követően Takács rázta le védőjét, majd a kapuba lőtt.

Takács Viktornak gratulálnak a társak
Takács Viktornak gratulálnak a társak

A második félidő már teljesen a mi szánk íze szerint alakult, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és csak idő kérdése volt a vezető találat megszerzése. Erre azonban sokáig várni kellett, de végül Vincze pontos beadását Molnár a rövid felsőbe fejelte, ezzel kialakítva a 2-1-es végeredményt.

A második félidő képe alapján akár több góllal is győzhettünk volna, de a lényeg, hogy megszereztük a három pontot, így életben tartva esélyeinket a második helyre. A Vál azonban hazai pályán győzni tudott a Pátka ellen, így a tavalyi évhez hasonlóan harmadik helyen fejeztük be a bajnokságot.

Az idényt összegezve azt lehet mondani, hogy célunkat elértük, bár a második helyet sajnáljuk, hiszen reális esély volt a megszerzésére, de egy nagyon erős bajnokságban tudtunk a dobogón végezni!”

A jegyzőkönyv tanúsága szerint Takács Viktor a kispadról lőtt gólt, hiszen a dokumentum szerint a 46. percben Gergő Zsolt váltotta. Ez nyilvánvalóan lehetetlen, itt adminisztratív hiba csúszhatott a gépezetbe az adatok felvitelekor.

Bodajk – Kápolnásnyék 2-1 (1-1)
Bodajk, vezette: Jakab Zoltán

Bodajk: Csikesz – Orosz, Kovács J., Takács V. (Gergő 46.), Prill (Varga D. 65.), Molnár T. (Boros 86.), Füri (Tetzl 46.), Kovács T., D., Bélik (Vincze 46.), Kővári, Joó.
Kápolnásnyék: Kalapács – Noor, Silhány, Salacz, Ribi, Varga J., Kiss, Molnár, Oros, Konczi, Varga J. P. Vezetőedző: Höltzl Richárd

Gól: Takács V. (54.), Molnár T. (79.) illetve: Salacz (25.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?