Pontot fogott az LMSK a Kápolnásnyék ellen!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A négy forduló óta nyeretlen Kápolnásnyék ellen komoly esélye nyílt a Lepsénynek, hogy megkezdje a felzárkózást a középmezőnyre.

Az LMSK Facebook oldalán a következő tudósítás jelent meg:

“Nagy iramban indult a találkozó, megpróbáltuk egyből nyomás alá helyezni ellenfelünket. A 13.percben góllá érett igyekezetünk, és megszereztük a vezetést Bagó találatával. Ezután inkább mezőnyben folyt a játék, de láthattunk helyzeteket mindkét kapu előtt.

A második 45 perc is izgalmas pillanatokat hozott. Az 51.percben ismét Bagó volt eredményes, így már kétgólos vezetés birtokában focizhattunk. Ezután talán túlságosan is megnyugodtunk és visszavettünk a tempóból. A 67.percben szinte a semmiből gólt szerzett a Kápolnásnyék, Ribi köszönt be, 2-1. Ez a pofon némiképp felébresztette a csapatot és sorra alakítottuk ki helyzeteinket, de ezek sajnos maradtak is csak helyzetek .Érett a harmadik gólunk, ehelyett a 80.percben egy védelmi megingásunkat kihasználva egalizáltak a vendégek Varga J. révén.

Az utolsó 10 percben többször is pontot tehetünk volna az i-re, ehelyett odaajándékoztunk kettőt a Kápolnásnyéknek. Kicsit keserédes a szánk íze, de igazából a meccs képe és a helyzetek alapján elmondható, hogy reális eredmény született ezen a kimondottan izgalmas, élvezhető, de sportszerű mérkőzésen.”

Az LMSK csapata - fotó: LMSK
Az LMSK csapata – fotó: LMSK

LMSK – Kápolnásnyék 2-2 (1-0)
Lepsény, vezette: Nagy II. László

LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Gyenis, Sütő (Horváth A.), Balla B., Nyikos, Bagó, Halász, Cziczinger, Szipőcs M., Nasta.
Kápolnásnyék: Mocsári – Peng, Ribi, Varga J., Balla D., Silhány F. (Bánoczki), Peszeki, Molnár (Lehoczki), Őri (Jung), Nagy Z., Szilasi.

Gól: Bagó (13., 51.) illetve: Ribi (67.), Varga J. (80.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?