Pontot csent az Enying a Martonvásártól!

Fejér megye, Fejér Megye I

A fejesgólok mérkőzésén a sereghajtó Enying az előzetesen jóval esélyesebbnek vélt Martonvásár bajszát rángatta meg, és egy pontot otthon tartott.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“Némi meglepetésre 3-3-as döntetlent játszott csapatunk a sereghajtó ellen idegenben. Molnár már a 8. percben vezetést szerzett csapatunknak, de a 30. percben az álltalunk régóta ismert Paluska fejjel egyenlíteni tudott, így a félidőben 1-1 volt az állás.

A második felvonás 58. percében Gergye 11-esből megszerezte a vezetést a hazaiaknak, 2-1. Nem sokáig örülhettek a házigazdák, mert Radics a 71. percben egy fejes után egyenlített, 2-2. Magyar a 90. percben úgy tűnt, eldöntötte a mérkőzést szabadrúgásból szerzett találatával, ám sajnos ismét bebizonyosodott hogy a meccs addig tart míg a hármas sípszót nem haljuk… Szili a 93. percben egy szöglet utáni fejessel egyenlített, így a vége 3-3.”

Magyar Balázs szabadrúgása után még a Martonvásár volt nyerő helyzetben - fotó: Martonvásári SK

Enying – Martonvásár 3-3 (1-1)
Enying, vezette: Rózsa József

Enying: Molnár B. – Kovács L., Kalló, Báles, D’urso (Gál M., Szőke, Gergics) – Gergye, Lángos (Bogár), Boda (Varga Á.), Harangozó M. – Szili B., Paluska. Vezetőedző: Vas Tibor
Martonvásár: Végh – Molnár A. (Endrefalvi), Hernádi (Hajdú), Vörös F, Radics -Sinan (Tokodi), Kanyó, Magyar B., Kovács D., Szilágyi I. – Cservenka (Berczi, Madaras). Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Paluska (30.), Gergye (58.), Szili (93.) illetve: Molnár A. (8.), Radics (71.), Magyar B. (90.)

Forrás és fotó: Martonvásári SK Facebook

Vélemény, hozzászólás?