Kőbányai gólja döntött Lajoskomáromban!

Fejér megye, Fejér Megye I

A Móri SE rendkívül fontos pontokat gyűjtött be a Lajoskomárom otthonában a legutóbbi játékhéten. A találkozó a véghajrában dőlt el.

A Móri SE Facebook oldalán a következő tudósítás jelent meg:

“Ahogy közeledik a bajnokság vége, számunkra úgy jönnek sorra a nehéz mérkőzések. Tudtuk, hogy a mostani sem lesz sétagalopp. A hazaiak csupa szoros eredményt értek el az élcsapatok ellen, jobbára egy góllal kaptak ki, így nekünk is tudásunk legjavára volt szükségünk!

A mérkőzést nagyon jól kezdtük, rögtön kapujuk elé szorítottuk a házigazdákat, nem egyszer Boldog nagy védése kellett ahhoz, hogy ne kerüljünk előnybe. Felborult a pálya, számos tetszetős akciót vezettünk a szélen, sőt egy alkalommal a kapuba is találtunk, a játékvezetői hármas azonban les címén érvénytelenítette a gólunkat! Erősen véleményes volt az ítélet! Ellenfelünk próbálta tördelni a játékot, nekünk pedig a jó játék ellenére nem jött a gól, az első félidőben.

Fordulás után változatlan maradt a helyzet, maradtunk támadásban. Ismét több nagy lehetőség is adódott, egy ilyen után Meggyes például a kapufát találta el közvetlen közelről. Telt-múlt az idő már az utolsó tíz percbe léptünk, amikor végre megtört a jég! Egy indítást csúnyán elnézett egy hazai bekk, amire Mayer csapott le és szépen tálalt Kőbányai elé, aki az üres kapuba helyezett, 1-0!

A Móri SE ősszel és tavasszal is legyőzte a Lajoskomárom csapatát - fotó: Zelovits Gábor

A hazaiak ezután picit előrébb jöttek, mi pedig lezárhattuk volna a mérkőzést, ismét Mayer lépett ki, emelése azonban pár centivel fölé szállt. A maradék pár percben már nem történt említésre méltó esemény, jól harcolt a Lajosi csapat így igazán szoros eredmény alakult ki, de a helyzetek alapján több góllal is felül múlhattuk volna őket. A csapat védekezése ismét jól vizsgázott, Kiss kapuját ezen a mérkőzésen sem vették be, ez igazán örömteli!

Talán a tavaszi szezon legjobb játéka biztató lehet a következő hetekre, amikor is eldőlnek a nagy dolgok! A héten következik az első feladat, vasárnap az Ikarus csapatát fogadjuk, reméljük sok néző előtt!”

Lajoskomárom – Mór 0-1 (0-0)
Lajoskomárom, vezette: Schweighardt Róbert

Lajoskomárom: Boldog – Falvai, Vida, Fodor M., Borbás (Szabó Z.), Vései, Nyitrai, Czéhmeiszter, Hushegyi, Kövecses (Nyári), Kókány. Vezetőedző: Miskovicz Bálint
Mór: Kiss M. – Handl, Végvári, Kaszás, Véninger (Kállai), Klémán M. (Radács), Meggyes, Tar B., Kőbányai (Joó), Mayer (Szekeres), Cseh (Szabó B.). Vezetőedző: Németh Bálint

Gól: Kőbányai (80.)

Forrás: Móri SE Facebook
Fotó: Zelovits Gábor

Vélemény, hozzászólás?