Bravúros győzelemmel maradtak életben az LMSK reményei!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lepsény labdarúgó csapata szép győzelemmel avatta fel az új pályát a dobogóra hajtó Szabadegyháza ellen. Horváth duplázott.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Első mérkőzésünket az új pályán sajnos gyászszünettel voltunk kénytelenek kezdeni, Nyikos Martin csapattársunk elhunyt édesanyja tiszteletére. A kezdőrúgást kishúga Petra és Martin végezte el, aki a tragédia ellenére is vállalta a játékot. Respect!

Ezt követően Szabó játékvezető sípszavára elindult a mérkőzés. A Szabadegyháza rögtön nekünk esett, és próbáltak nyomást gyakorolni csapatunkra. Az első húsz perc inkább vendég dominanciával telt el, de támadásaik nem voltak átütő erejűek. Védekezésünk remekül működött, vagy amikor kellett Kovács mutatott be szép védéseket. Az idő múlásával aztán fogyott a lendület, és egyre jobban a mi akaratunk kezdett érvényesülni, de a szünetig gól nem esett.

A második félidő tizedik percében aztán egy tetszetős kontratámadásunk után Horváth passzolt Bagó elé, aki nem hibázott, 1-0. A vendégek próbáltak támadni, de a fegyelmezetten játszó csapatunk jól lereagálta ezeket a rohamokat, és rendre alakítottunk ki ezekből veszélyes ellentámadásokat. A játékrész utolsó negyede az már csak rólunk szólt. Ennek köszönhetően a 83. percben egy szép összjáték után Horváth tette fel a pontot az i-re, 2-0. A lefújás előtti percekben ismét Horváth cselezte be magát a büntetőterületre, és a vendégvédők gyűrűjében, a kapust is elfektetve lőtt igen tetszetős gólt, kialakítva ezzel a mérkőzés végeredményét, 3-0.

Nem túlzás állítani, hogy megérdemelt hazai győzelem született ezen a közönségszórakoztató találkozón. Csapatunk ezt a győzelmet az elhunytnak és családjának ajánlja.”

LMSK

LMSK – Szabadegyháza 3-0 (0-0)
Lepsény, vezette: Szabó Antal

LMSK: Kovács Z. – Zsiga, Sütő (Nasta 87.), Horváth A., László (Baráth 46.), Lázár, BAgó (Szente 90.), Halász, Cziczinger, Szipőcs, Nyikos.
Szabadegyháza: Nochta (Miklós 65.) – Kiss, Rapai, Csuport, Imre (Jelinek 78.), László, Billig, Vizi, Németh D., Zámbó (Szaniszló G. 82.), Erős (Horváth G. 82.)

Gól: Bagó (55.), Horváth A. (83., 85.)

Forrás: LMSK Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?