Patkós gólja döntött Tordason

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Indulatoktól sem mentes találkozót vívott egymással a helyi csapat és a Martonvásár.

A Martonvásár tudósítója így írt:

“Tavasziasan enyhe időben kezdődött november közepén a tavasz első forduló, túl sok hazai szurkoló nem volt kíváncsi a mérkőzésre, jóval több martoni arcot lehetett látni a lelátón.

Az első félidőben jobbára mezőnyjáték folyt, túl sok helyzet nem volt, de többet könyvelhettünk el mint a hazaiak, talán a legnagyobb lehetőség Seregy Tamás előtt adódott de a lövése centiméterekkel kerülte el a jobb felső sarkot.

Fordulás után több helyzetet láthattunk, az 50. percben egy szögletet Somogyi Dávid fejelt a hazai portás kezébe.

Aztán az 55. percben a helyzetek után megszületett a vezető gólunk is, egy gyors kontra után egy keresztbe ívelt labda megpattant a hazai védőn, Patkós Kevin elé aki tolt egyet a labdán és 25 méterről átemelte a kapus felett a labdát, 0-1.

Néhány percre rá el is dönthettük volna a mérkőzést de Patkós Kevin fejese elment keresztbe a kapu előtt, Király éppen csak lemaradt róla.

Tovább támadtunk, 5 perc elteltével Király lövése a kapufáról vágódott ki a mezőnybe. A mérkőzés utolsó perceiben két komolyabb helyzete volt a hazaiaknak, az egyiket 5 méterről rúgták főlé, a másikat meg Benkő Márk hárította bravúrral.

Gratulálunk csapatunknak, egy indulatoktól sem mentes találkozón jobban akartuk a győzelmet, és többet is tettünk érte mint az enerváltan játszó hazaiak. Szép volt fiúk!”

Tordas – Martonvásár 0-1 (0-0)
Tordas, vezette: Béd Ákos

Tordas: Cseresnyés – Csányi, Szabó B., Hermann, Kanyó, Kerényi, Horváth B. (Farkas Zs.), Fridrich, Adorján, Tóth R., Pongrácz. Vezetőedző: Korolovszky Gábor
Martonvásár: Benkő – Király J., Erdei P., Süle, Hernádi, Kádár (Szeidl), Seregy, Kővári F., Somogyi D., Cservenka, Patkós K. Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Patkós K. (55.)

Forrás és fotók: Martonvásári Sport-foci (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?