A gólvágó csóriak ezúttal 4-et hintettek

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Budai triplával vette ki a részét a Szabadbattyán elleni sikerből.

A Csór tudósítója így írt:

“A bajnokság 14. fordulója után Csór az első a legtöbb gólt rúgó csapatok versenyében. Na persze ez nem egy valódi verseny, még csak külön elismerés sem jár érte. Viszont nekünk, szurkolóknak mégis csak jól esik, ha a srácok kinyitják a zsákot.

Szabadbattyánban tettük ma tiszteletünket. A csapatot több mint 30 csóri szurker kísérte el. Célunk az lehetett, hogy tovább hizlaljuk a veretlenségi szériánkat, s folytassuk a felzárkózást a dobogósok felé.

Ennek érdekében az alábbi csapatot küldte pályára Pécsi mester:

Kalapács – Bogdány, Báles, Potornai (Cserna 46.p), Kásler Barnabás – Tolnai, Pécsi (Zs. Nagy Norbert 12.p), László – Zs. Nagy Balázs (Kásler Bence 78. p), Kaufmann, Budai

Erős ellenszélben kezdtünk, de nem nagyon zavart bennünket, hiszen a 3. percben Zs. Nagy Balázs szlalomozott végig a teljes vendég védelmen, majd a szélről nyesett be kiválóan, amire Budai precízen érkezett, 0-1. Ebben az akcióban két dolog tetszett nagyon. Az egyik, hogy Balázson látszott mennyire élvezi és érti a játékot, a másik pedig, hogy Buda remekül került helyzetbe. Ritkán szerez fejjel gólt, ezt is meg kell jegyeznem. A 7. percben remek játékot láthattunk. Potornai lőtte át a középpályát a védősorból. Budait találta meg, aki egyből középre adott Kaufmannak, aki kapásból lőtt, a kapus védett. A 12. percben Pécsi sérült meg, aki helyett a visszatérő Zs. Nagy Norbi lépett pályára. A 19. percben hazai szabadrúgást jegyeztem fel, ami alig ment fölé. A 29. percben Budai szerzett labdát a félpálya felénél, majd lopta kicsit a távolságot, aztán 22-ről megeresztett egy kedélyrombolót. Az eredménye egy újabb gól, 0-2. A 36. percben aztán szépítettek a hazaiak. Előzménye nem volt, a játékuk azonban tetszetősnek mutatkozott, 1-2. A félidő végéig kiegyenlített játék folyt.

Az első félidő utolsó momentumaként megsérülő Potornai helyett Cserna lépett pályára. A második félidőben sokáig a játékvezető húzódása volt a legizgalmasabb mozzanat. Aztán az 53. percben Bogdány olyan cselsorozatot csinált, hogy még a szotyi is kipottyant a számból. Kár hogy nem lett helyzet belőle. Az 59. percben hazai kontra, aminek a végén ziccert hibázott a csatáruk. A 66. percben Zs. Nagy Balázs szerzett labdát a középpályán, majd remek labdát adott Kaufmannak, aki biztosan értékesítette ziccert, megszerezve ezzel idénybeli 18. találatát. A 72. percben Tolnait rántották le. A szabadrúgást Kásler Barnabás csavarta be. Mindenki elvétette, végül pedig a kapufán csattant a bogyó. A 83. percben az egész meccsen a lestaktikához ragaszkodó hazai védők beragadtak. László robogott el a jobb szélen, majd adott be a 11-es pontra, ahol Budai ismét jól érkezett, s félfordulattal kapásból lőtt bombagólt, 1-4.

A legnagyobb különbség a két csapat között, hogy mi jól sáfárkodtunk a helyzeteinkkel, valamint hogy a cseréink remekül szálltak be a mérkőzésbe. Játékban pontosabbak voltunk, harcosságban azonban nem volt különbség. Férfias, bár néha durva küzdelemben hoztuk el a három pontot Szabadbattyánból.

A mérkőzés margójára:

ad 1. Köszönöm, hogy a csapat mindent megtett azért, hogy a tippem bejöjjön. 🙂

ad 2. Jó volt nézni, hogy mindenki tette a dolgát.

ad 3. Gratulálok Zs. Nagy Norbinak a remek visszatéréshez!

ad 4. A foci az a sport, ami tud nagy örömet és nagy bánatot is okozni. Ha nem megy olyan jól, ahogy szeretnéd, akkor se szomorkodj! Bármennyire is jó volna, de sajnos 10 év múlva már nem mindenki fog Csóron játszani közületek. Éppen ezért legyetek hálásak ezekért a napokért! Jó csapat vagytok, jó focit játszotok! Kevés településen mondhatják el ugyanezt. Gyártsatok nagyon sok szép emléket magatoknak és nekünk!”

Szabadbattyán – Csór 1-4 (1-2)
Szabadbattyán, vezette: Winklár Péter

Szabadbattyán: Zsidó – Kelemen, Szenyéri, Schultz (Ivánszki), Blaski (Bencsik), Horváth F., Bindics (Balogh), Sulák, Vágner T., Győry, Vágner V.
Csór: Kalapács – Zs. Nagy (Kásler), Bogdány, Pécsi (Zs. Nagy), Budai, Potronai (Cserna), Kásler, Tolnai, László, Báles, Kaufmann A. Vezetőedző: Pécsi László

Gól: Vágner (36.) illetve: Budai (5., 27., 83.), Kaufmann (67.)

Forrás: A csóri labdarúgás története (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?