Hetet számolt a Káloz a Lepsényre

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Pál és Mayer is mesterhármast szerzett.

Az LMSK tudósítója így írt:

“Úgy alakult, hogy az idei év utolsó meccse a tavaszi fordulóból előrehozott első mérkőzés volt amit vasárnap voltunk kénytelenek lejátszani. Az igazat megvallva nem voltunk felhőtlenül boldogok a szövetség ezen határozatától. Egyébként is hullámvölgyben vagyunk, így egy lendületben lévő, dobogóra pályázó Káloz elleni mérkőzés úgy hiányzott mint mókusnak az erdőtűz.

Egy rendkívül fegyelmezett és lendületes gárdával találtuk szemben magunkat, akik már az elején magukhoz ragadták az irányítást és a vezetést is gyorsan megszerezték. Ahogy múltak a percek annál nyilvánvalóbbá vált, hogy ezen a napon nem vagyunk egy súlycsoportban vendéglátónkkal, így sorban potyogtak a gólok.

Frissebbek, pontosabbak és labdabiztosabbak voltak nálunk, így nekünk sajnos csak statiszta szerepkör jutott ezen a hétvégén.”

Káloz – LMSK 7-0 (4-0)
Káloz, vezette: Jónás Péter

Káloz: Takács L. – Somogyi (Takács T.), Magyar, Szabó J. (Berta), Hegedűs, Tóth B. (Szecsődi), Szabó Sz., Baranyai, Pál (Tóth M.), Mayer, Fazekas (Simon)
LMSK: Kovács Z. I. – Iliás (Baráth), Somodi, Sütő (Horváth P. Á.), Horváth A., Balla, László, Virág, Tóth V., Bánki, Tímár.

Gól: Pál (2., 30., 34.), Mayer (17., 53., 83.), Tóth M. (56.)

Forrás: LMSK (Facebook)
Fotó: Kálozi SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?