10 emberrel is pontot szerezhetett volna a Herceghalom

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Drámai véghajrá után végül a Fehérvárcsurgó játékosai örülhettek.

A Fehérvárcsurgó tudósítója így írt:

“Kiváló pályán, remek időben indult útjára a labda, a mérkőzés előtti beszélgetésből (a hivatalos személyekkel) azért már lehetett sejteni, hogy lesznek ma bajok…

A mérkőzés első negyedében hajmeresztő dolgokat csináltunk védekezésben, a stabilitás érdekében be kellett áldoznunk egy középpályást, cserébe a 30-84. perc között ellenfelünk nem tudott többet helyzetbe kerülni.

Mi se nagyon riogattuk őket, egészen a 40. percig, amikor Csányi – mondhatni szokás szerint – kihasználta a hazai védelem hibáját, és lövését a hazai kapus már csak beljebb segíteni tudta, megszereztük a vezetést.

A második félidő az elsőhöz hasonlóan telt, a hazaiak szép, mi pedig hatékony futballra törekedtünk.

A 68. percben Boros beadására érkezett remekül a hazai védő, és 13 méterről saját kapujába passzolt, 2-0 ide. Ezután ámokfutásba kezdett, először Csányit fejelte le, aki vérző fejjel hagyta el a pályát (a labda kb 15 méterre volt már), és csak a harcos komondorként érkező Borossal való kakaskodás miatt kaptak 1-1 sárgát, majd elgázolta Kellert – utolsó figyelmeztetés, végre a 78. percben megkapta a sokszorosan megérdemelt pirosat.

Csány kotort be közelről egy labdát, de les miatt nem adták meg, Keller cselezett ki szokás szerint mindenkit, de egyensúlyát elveszítve ballal az üres kapu mellé lőtt, Csányit buktatták látványosan, de a büntető elmaradt, majd újabb fordulópont következett: a 80. percben Csányi vezette kapusra a labdát, kicselezte, a portás 17 méteren kibillentette egyensúlyából, és mellé lőtt. Szabadrúgás (jogosan), és pirosl… akarom mondani semmi.

Sikerült a csapatot kizökkenteni nyugalmából, az addig remeklő védelem 4 perc alatt kétszer is kapitulált, de ezzel még nem volt vége: a 89. percben a 43 éves Csány hátvéd létére megszerezte 2. gólját, szerencsére ebbe már nem lehetett belekötni, így ismét nálunk az előny. A 93. percben a hazaiak lövése centikkel kerülte el a jobb alsót, és ezzel vége lett.

A hazaiak sokat tettek a győzelemért, ennek ellenére úgy gondolom, megérdemelt 3 pontot szereztünk, nem csak a csapatokon múlott, hogy szoros lett a vége.”

Herceghalom – Fehérvárcsurgó 2-3 (0-1)
Herceghalom, vezette: Somogyvári Attila

Herceghalom: Göndöcs – Pintér, Kele Balázs, Moravecz, Kiss-Baranyi, Gál (Toroczkai), Veres, Kele Bálint (Fodor), Novák, Odrobina, Pap.
Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B., Boros (Guti g.), Csányi, Varga (Kardos), Czira (Huszár), Baksa, Keller, Dreska (Répási), Csány, Guti M.

Gól: Novák (84.), Toroczkai (88.) illetve: Csányi (40.), Moravecz (68., öngól), Csány (89.)
Kiállítva: Moravecz (78., Herceghalom)

Forrás: Fehérvárcsurgói Sportegyesület (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

One thought on “10 emberrel is pontot szerezhetett volna a Herceghalom

  • Nem lebecsülve a csurgói csapatot, megköszönhetik a győzelmet a vendéglátóknak. Sajnos kapusunk másfél órával a mérkőzés előtt jelezte, hogy ez a mai nem az ő mérkőzése lesz, és ezért az amúgy tartalékos csapatból egy mezőnyjátékos állt be a kapuba. A mérkőzésről csak annyit tennék hozzá, hogy meg kell tanulnia csapatunknak, a betömörült védelem elleni játékot. Hiába játszott a herceghalmi csapat végig fölényben, csak a kiállítás után találták meg a megoldást, miként lehet ilyen focit játszó ellenfél ellen eredményesen játszani. A kiállítás jogos volt, de sajnos az látható volt, hogy a vendégek hamar felmérték, miként kell támadniuk a kontrollt vesztett játékosunkat, ami persze nem magyarázat a viselkedésére.Gratulálok a vendég gárdának, hiszen ilyen aktív és aranyos szurkolója nincs egyik csapatnak sem a bajnokságban.

Vélemény, hozzászólás?