A Mezőfalva kisebb hullámvasút után az élről várja a folytatást

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ezúttal nem óvott a Nagylók.

A Mezőfalva tudósítója így írt:

“Az első tavaszi fordulóban is nyert a csapat, így ősz végéhez közeledve. Ellenfelünk az a Nagylók volt, akikhez az első őszi meccs 10:1-es győzelme után nem kötöttek szép emlékek, ugyanis óvással éltek, majd megkapták azt a meccset 3:0-lal. A mai nap viszont nem találtak fogást a Mezőfalva csapatán. A mérkőzésen az első félidőben egy helyzete volt a vendéglátó együttesnek, azonban labdarúgójuk nem tudott élni az ajtó-ablak ziccerrel. A mezőfalvi játékosok háromszor is a kapuba találtak, azonban ezek közül csak egy találat volt érvényes, amit Balázs Sándor szerzett a 37. percben.

A fordulás után jöttek a már megszokottnak mondható gólok. A 48. percben Balázs Sándorral szemben szabálytalankodtak, a játékvezető pedig szabadrúgást ítélt. A labda mögött Móricz Csaba állt, aki a kapu elé ívelt, az érkező ember pedig, Mekota tisztán fejelt a kapuba. Az újabb vendég gólra viszonylag sokat kellett várni ezek után, amikor egy szögletet követően egyik játékosunk a kaputól egy méterre az alapvonalnál még vissza tudta tenni a labdát, amit Móricz Csaba centikre a gólvonaltól térddel segített a hálóba. 8 perc múlva jött a negyedik találat. Szintén Móricz Csaba jóvoltából, egy beívelt labdát fejelt a kapuba. A mérkőzést Tonka Norbert szóló utáni gólja zárta.”

Nagylók – Mezőfalva 0-5 (0-1)
Nagylók, vezette: Szabó Gyula

Nagylók: Varga R. G. – Molnár (Virág Z. B.), Határ, Varga P., Feil, Álland (Kotroczó), Takács Sz. (Takács D.), Kulcsár Zs. Sz. (Killer), Leszák, Varga, Szabó.
Mezőfalva: Orosz – Balázs (Németh P.), Márok, Török, Móricz (Kovács D.), Tonka, Bakos, Horváth (Sümegi), Papp (Kertész D.), Mekota, Kertész N.(Sági).

Gól: Balázs (37.), Mekota (49.), Móricz (71., 79.), Tonka (80.)

Forrás: Mezőfalvi Medosz SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?