Kizárták a Mezőszilast

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Újabb Fejér megyei településen szűnhet meg a futball.

Mezőszilas csapata a 2016/2017-es szezonban hajszállal maradt le a bajnoki címről a Megye III-as Dél csoportban. A pontvadászatot végül a Vajta nyerte, egy ponttal a Kulcs, négy ponttal a Mezőszilas előtt.

A Vajta a Kulcs és a Mezőszilas előtt lett bajnok a 2016/2017-es szezonban
A Vajta a Kulcs és a Mezőszilas előtt lett bajnok a 2016/2017-es szezonban

Azóta lejtmenetbe kerültek a szilasiak, a következő szezonban a hetedik, az azt követőben pedig már csak a tizedik helyen zárták az idényt. Idén sem túl fényes reményekkel várta a csapat a bajnokságot, s már a kezdetektől fogva létszámproblémákkal küzdöttek.

2019. november 17-én vasárnap 13:00-tól Alapon lett volna jelenése a Mezőszilasnak, erre azonban nem tudott kiállni az együttes. A Versenybizottság a sorozatos ki nem állások okán kizárta a csapatot, eredményeiket ellenfeleiknél is törölték.

A Dél csoport tehát 12 csapattal folytatja a szezon hátra levő részében. A táblázatot továbbra is a Mezőfalva vezeti, immáron 31 helyett 27 ponttal. A vajtaiak hátránya négy egység, igaz, egy meccsel kevesebbet játszottak. A harmadik helyen a Lajoskomárom II. csapata szerepel. Helyet cserélt az Alap és a Cece, valamint a Kulcs és a Nagylók.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?