Legyőzte a Kecskemétet az Iváncsa!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vallejos büntetője döntötte el a 3 pont sorsát végérvényesen.

Bozai Attila így írt az Iváncsa részéről:

“A hétvégén Kecskemétre utaztunk, ahol nagyon nehéz mérkőzés várt csapatunkra. A hazaiaknál komoly változások történtek a nyáron, több mint 10 játékost igazoltak, és új szakmai stáb vette át a csapat irányítását, ezért nem volt egyszerű felkészülni belőlük, de stábunk mindent megtett, hogy a lehető legtöbb információt adja át csapatunknak az ellenfélről.

Keretünkben egy pozitív változás történt az elmúlt héthez képest, Vallejos Dominique megkapta a játékengedélyét, így variációs lehetőségeink tovább bővültek, igaz Király és Domokos játékára nem számíthattunk.

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat támadó felfogásban játszott, de az első félórában inkább a mi akaratunk érvényesült. Ez helyzetekben is megmutatkozott, Balogh 3 alkalommal is jól lépett ki a védők szorításából, de az első két alkalommal a hazaiak kapusa, Kunsági még menteni tudott, de harmadszorra már támadónk nyerte a párharcot, de hiába lőtt a hálóba, a játékvezető asszisztens szerint ez lesről történt. Az ellenfél a széleken ritkán tudott mögénk kerülni, ezért inkább átlövésekkel próbálkoztak, amiben volt is veszély, de Prokop magabiztos volt a kapuban. Az ivószünet után pár perccel Pintér 17 méteres lövésénél közel jártunk a gólhoz, de a hazaiak kapusa bravúrral védte a hatalmas lövést. Az első félidő utolsó negyedórájában a Kecskemét dominált, a 40. percben közel is jártak a gólhoz, de a 14 méteres lövés szerencsénkre kifelé pattant a kapufáról.

A második félidőt aktívabban kezdte a KTE és rögtön a félidő elején közel jártak a vezetés megszerzéséhez, de a lehetőség kimaradt. Lendületben maradtak a hazaiak és nagy erőket mozgósítottak a vezetés megszerzése érdekében, de a mezőnyfölényük ellenére, újabb komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. Negyedóra elteltével ismét a mi perceink következtek. A 61. perben Vallejos oldalról betekert labdáját csúsztatta Aradi a felső sarokba. (0-1)

Nem sokkal később Vallejos ugatta ki Baloghot aki éles szögből az oldalhálót találta el, majd a másik oldalon Prokop mutatott be bravúrt egy rövid sarokra tartó lövésnél. Egy óriási rohanásba csapott át a mérkőzés, és ebből szerencsére mi jöttünk ki jobban. A 77. percben Killer verte meg ellenfelét, akit hátulról már csak lerántani tudta támadónkat, így büntetőhöz jutottunk. A labda mögé Vallejos állt és magabiztosan értékesítette, ezzel kettőre növelve előnyünket. (0-2)

A gól után egy kényszerű cserét is végre kellett hajtanunk, Aradit sérülés miatt Nyúl váltotta.

Az utolsó negyedórát megnyomta a hazai csapat, mindent egy lapra feltéve támadtak, volt pár meleg szituáció is a kapunk előtt, de csapatunk egymást kisegítve, nagyon fegyelmezetten védekezett, és megőriztük kapunkat a góltól.

Ezzel a győzelemmel a csapat hatalmas bravúrt hajtott végre, és a siker értékét növeli, hogy egy jó játékerőt képviselő csapat otthonából tudtuk elhozni a három pontot. Nagy gratuláció jár a fiúknak, és a hétvégi meccs is bebizonyította, hogy nem 11 emberből áll egy csapat!

A KTE HUFBAU csapatának sok sikert kívánunk a bajnokságban!”

Kecskemét – Iváncsa 0-2 (0-0)
Kecskemét, vezette: Gál Péter

Kecskemét: Kunsági – Tamaskó (Vladul, 78.), Peres, Hegedűs, Szalai, Fehér, Vágó, Erdei (Babolek, 63.), Kéri, Karacs, Asztalos (Barna, 63.). Vezetőedző: Zoran Kuntic
Iváncsa KSE: Prokop – Madarász, Aradi (Nyul, 78.), Varga B., Fekecs, Pintér, Pribék, Szellák (Vallejos, 56.), Cseszneki, Hujber (Killer M., 71.), Balogh L. Vezetőedző: Domján Attila.

Gól: Aradi (61.), Vallejos (71., 11-es)

Forrás: Iváncsa KSE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?