Kosztolányi duplájával győzelemre vezette a Mórt!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Főnix-Baracska csapatának a hazai pálya ellenére sem volt sansza a rangadón.

A Mór tudósítója így írt:

“Első idegenbeli mérkőzésünkön szokatlan helyszínen léptünk pályára, ám az ellenfél ismerős volt ugyanis az elmúlt években sokszor csapott össze a két gárda.

A csapatok a találkozó elején ismerkedtek egymással és a talajjal, nagy helyzet nem alakult ki.

Az első negyedóra végén Petruska Dani fejelt a hálóba ám les címen érvénytelenítette a játékvezető a találatot. A félidő közepén már megszereztük a vezetést, Grecsó Bence labdája találta meg Kosztolányi Bencét, ő pedig okosan a kapuba fejelt, 0-1.

A Főnixesek nem nagyon akartak feljebb jönni, hosszú labdákkal próbáltak zavart okozni, ám hol a védelem, hol Kiss Máté a kapuban oldotta meg a helyzetet.

A második félidő elején a végig nagyszerűen játszó Varga Balázs játszotta tisztára magát több védő között majd okos beadását Bognár Bence közelről a hálóba bólintotta, 0-2.

A gól után kinyílt a hazai csapat, több helyzetet is ki tudtak alakítani, ám magabiztosan védő Kiss eszén nem jártak túl! Mivel elöl nagyobb területek nyíltak számunkra, gyors játékosainknak több se kellett, Varga Balázs cikázott át a középpályán, majd indította Kosztolányi Bencét, aki megelőzte védőjét illetve a Barsch kapust és éles szögből a hálóba gurított, 0-3.

A meccs hátralevő perceiben több nagy helyzet is kialakult előttünk, ám már sajnos nem találtunk be. Összességében ilyen arányban is megérdemelten nyertünk és várjuk a szerdai kupamérkőzést!

Köszönjük a minket elkísérő szurkolók támogatását!”

Főnix-Baracska – Mór 0-3 (0-1)
Baracska, vezette: Jónás Péter

Főnix-Baracska: Barsch – Eckl, Jámbor (Peringer), Knausz, Imrik (Szaniszló), Kertész, Tanárki (Hanzli), Zoboki (Da Silva), Martin (Fodor), Bognár I., Ambrus. Vezetőedző: Pavlik József.
Mór: Kiss M. – Kaszás (Végvári), Grecsó, Bognár B. (Cseh), Kosztolányi, Lattenstein, Ferencz, Kovács K., Varga B. (Erni), Tar (Osgyán), Petruska (Pataki). Vezetőedző: Petres Tamás.

Gól: Kosztolányi (26., 62.), Bognár B. (49.).

Forrás: Móri SE (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?