Nagyvenyimen parádézott a Perkáta! VIDEÓ!

Fejér megye, Fejér Megye III

A bajnoki címre törő Perkáta számára Nagyvenyim otthonában csak a győzelem volt elfogadható eredmény, ebben a szellemben léptek pályára Kerekes Béla tanítványai.

Egy pontos indítást követően a félidő derekán Kovács K. került helyzetbe, majd kilőtte a hosszú alsót. Bő tíz perccel később Reith fejelt egy szöglet után közelről a hálóba. Egy szép összjáték végén Kis N. is betalált, így a félidőben 0-3 volt az állás.

A második játékrész sokáig nem hozott újabb gólt, egészen a 85. percig kellett várnia a publikumnak az újabb találatra. Ekkor Ráthgéber biciklizett a tizenhatoson belülre, lövése még kipattant, ám érkezett Fazekas, aki az üresen tátongó kapuba passzolt, kialakítva a 0-4-es végeredményt.

Nagyvenyim – Perkáta 0-4 (0-3)
Nagyvenyim, vezette: Szűcs Zoltán

Nagyvenyim: Gregorich – Lengyel, Rakonczai, Varga Cs., Bartha, Král, Pásztor (Váradi 60.), Hajdú N., Gaszler L. (Budai 66.), Pap, Jóbi (Ulicska 80.). Vezetőedző: Horváth Csaba
Perkáta: Kovács Á. – Kovács R., Sőregi (Bartók 46.), Reith, Galkó, Ráthgéber, Takak (Szekszárdi 70.), Gászler F. (Tóth J. 46.), Kovács K. (Vígházi 69.), Ferencz, Kis N. (Fazekas 66.). Vezetőedző: Kerekes Béla

Gól: Kovács K. (24.), Reith (35.), Kis N. (42.), Fazekas (85.)

Forrás: GasziSportVideo

Vélemény, hozzászólás?