Móri SE: Hatan távoztak, heten érkeztek!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Meghatározó játékosok köszöntek el a klubtól, de új igazolásokban sem volt hiány a piros-feketéknél.

A következő játékosok távoztak:

Spandler Mátyás (Polgárdi VSE)
Radács Milán (Gárdonyi VSC)
Kőbányai Levente (Ausztria)
Kállai Bence (Sárbogárd SE)
Szekeres Marcell (Sárosd NKSC)
Véninger Bertalan (Pusztavám)

A Mór új játékosai már be is mutatkoztak a klub Facebook oldalán:

“Ferencz Bálint: móri nevelésű nem mellesleg móri lakos, emelett reméljük a csapatunk erőssége is lesz a szezonban! A támadó szellemű játékos az NB 3-as Dunaújváros PASE csapatától érkezik hozzánk.

Bakó Ádám: 20 éves Vasas nevelés, szintén előrefelé lehet segítség csapatunknak. Fiatal kora ellenére játszott már az NB 3-ban, hozzánk a Pest megyei Alsónémeditől érkezik.

Pataki Dániel: 19 éves bal lábas belső védő valamint védekező középpályás poszton bevethető. Főnix FC valamint a Videoton FC utánpótlás csapait járta végig. Nálunk kóstol bele először a felnőtt futball világába.

Berta Ádám: 18 éves kapus legutóbb a Polgárdi csapatban védte végig a szezont, és többek között a mi életünket is megkeserítette több nagy bravúrral.

Petruska Dániel: A mindenki által csak Dugónak ismert csatárt most Ausztriàból csaltuk haza. Reméljük, sok góllal hálálja meg a bizalmat!

Kosztolányi Bence: Következzen egy villámgyors támadó, aki minden szezonban kitűnt gólerős játékaval és életveszélyes elfutásaival a Polgárdi csapatából. Bízunk benne, hogy nálunk is így folytatja!

Pap Bence: Egy régi ismerőst köszönthetünk újra Móron, aki ha szükség lesz rá, biztosak lehetünk benne, hogy magabiztosan őrzi majd a kapunkat!”

Forrás: Móri SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?