Bikárdi László: A Sárkeresztes ott lehet az élmezőnyben

Fejér megye
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Sárkeresztes ambiciózus trénere, Bikárdi László elmondta, hét játékossal erősödött a keret, mely alkalmas lehet a legjobb ötbe kerülésre.

A Sárkeresztes a Megye III-as Közép csoportban indul a 2018/2019-es szezonban. Több jó erőkből álló gárdával kell megküzdenie Bikárdiéknak, hiszen többek között itt indul a Söréd, a Sárszentmihály és az Iszkaszentgyörgy is, valamint a Megye II-ből kieső Videoton Baráti Kör együttese. Bikárdi László rövid interjú keretein belül beszélt arról, milyen változások történtek a Sárkeresztes háza táján.

Hogyan változott a keret összetétele?

Bikárdi László: Két játékos távozott, Nagy Ákos (Pákozd), Nagy Tamás (visszavonult, öregfiúk). Hét labdarúgó igazolt Sárkeresztesre, név szerint Csanádi Bence (Sárosd), Fehérvári-Gyenes Dávid (Csákberény), Szabó Antal (Bodajk), Samu Krisztián (Pátka), Kolonics László, Horváth Árpád, Kókány Zsolt (Kisláng).

Mi a Sárkeresztes célja a bajnokságban rövid- és hosszútávon?

Bikárdi László: Cél a bajnokságban az első ötben lenni. Nem akarjuk túl magasra tenni a lécet saját magunknak. Hosszabb távon szeretnénk folyamatosan az élmezőnyhöz tartozni. Hosszú távú cél még Keresztesen jövőre öregfiúk csapatot indítani.

Mi a cél a kupában?

Bikárdi László: A kupában egy fordulót mindenképpen szerettünk volna menni, ami össze is jött, így a Szabadegyháza ellen a második fordulóban felszabadultan tudunk egy jó meccset játszani.

Milyen fejlesztések történtek a klub életében?

Bikárdi László: Már megvalósult felújítások: öntözőrendszer, világítás, új nyílászárók az öltözőben, mindezeken felül új mezgarnitúrát és melegítőt is kapott a csapat.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?