MK: 70 percig tartott az Újbarok-Mány mérkőzés

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Húsz perccel a rendes játékidő előtt félbeszakadt a mérkőzés, ekkorra már minden eldőlt.

Mány tudósítója így fogalmazott:

“Vasárnap Újbarok csapatának vendégei voltunk, az idény első hivatalos mérkőzésén, a Fejér Megyei Kupa első fordulójában. Csapatunk végül sima – és rettentően sportszerű mérkőzésen – 5-1-es győzelmet aratott, a gólokon Radovics Marci (3), Jakab Tomi és Rimele “Dave” osztozott.

 A krónikához hozzátartozik, hogy a mérkőzés, az irdatlan felhőszakadás miatt a 70. perc környékén véget ért, hiszen a szakadó esőben, villámlásban veszélyes lett volna tovább játszani.

A lelkes hazaiak sokáig jól tartották magukat, annak ellenére hogy a Mány végig óriási mezőnyfölényben játszott. A csapatból hiányzott ezen a délutánon az újonnan igazolt Mento Gabi, Krómer Patrik és Mészáros Tomi, edzőnk, Pál Zoli pedig külföldi tornán vett részt a Vasas korosztályos csapatával. Ennek ellenére, a körülményekhez képest jól játszottunk, és mindenki kellő játéklehezőséghez jutott!

Köszönjük Újbarok csapatának, vezetőinek a sportszerű mérkőzést, és fogadtatást, sok sikert kívánunk Nekik a kezdődő bajnoksághoz!

Vasárnap következik a kupa 2. fordulója, ahol a velünk azonos osztályban szereplő Herceghalom csapatát fogadjuk. A mérkőzést augusztus 12-én vasárnap, 17 órakor, Etyeken rendezzük.

Várunk Benneteket szeretettel!”

Újbarok – Mány 1-5 (0-3)
Gól: Kővári (61.) illetve: Radovics (13., 43., 44.), Jakab (53.), Rimele (75.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?