Megye III: Kikapott a Magyaralmás, botlott a Mór és a Rácalmás is!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Besnyő fontos rangadót nyert meg, de e nélkül is biztos volna őszi elsősége.

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 13. forduló

A Baracska szokásosan szombaton játszotta hazai mérkőzését, amely szokás szerint igencsak gólgazdag volt. Az adok-kapokból a Söréd-Bodajk II. jött ki rosszabbul.

Vasárnap a Magyaralmás meglepetésre gólt sem szerzett hazai pályán, ellenben a Gyúró kettőt is így felzárkózott az élmezőnyre. Letaszította a trónról a móri csapat az almásiakat, igaz talán nem úgy, ahogy szerették volna. A Vértesacsa ugyanis borsot tört a piros-feketék orra alá, és megszerezte a vezetést, végül az esélyesebb móriaknak csak az egyenlítés jött össze. Hatpontos rangadót nyert a Tordas a Dinnyés ellen a duplázó Farkas vezérletével, így a két csapat helyet cserélt a tabellán.

2022. 11. 12. szombat 13:30
Baracska – Söréd-Bodajk II. 5-3

2022. 11. 13. vasárnap 13:30
Magyaralmás – Gyúró 0-2
Pázmánd – Kajászó 0-5
Újbaarok – Csókakő 3-2
Csákberény – Iszkaszentgyörgy 1-5
Vértesacsa – Mór II. 1-1
Tordas II. – Dinnyés 5-1

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 13. forduló

Az Alap zsinórban negyedszer is kikapott, így szép lassan a dobogóról a nyolcadik helyre csúszott vissza. A Besnyő ellen nem volt sok esélye Kaszáséknak, pedig 9 perc után már két góllal vezettek. A második félidőben aztán megrázta magát az éllovas, és megmutatta, miért vezeti veretlenül a bajnokságot. Lepsényi és Kurucz is duplázott a rangadón.

A Rácalmás meglepő vereséget szenvedett a Kőszárhegytől. A hajráig nem született gól, ott azonban Pájerék élesebbnek bizonyultak. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy 1-1-nél kiállítottak egy rácalmási játékost, ezt követően született a kőszárhegyiek győztes találata. A Kulcs nem tudott élni a lehetőséggel, hiszen váratlanul nagy pofonba szaladt Vajtán. A megye legdélebbi csapata a duplázó Móri vezérletével fél tucat találattal válaszolt a korán bekapott gólra.

Az őszi aranyérem és ezüstérem sorsa is eldőlt, a bronzért azonban hatalmas csata folyik. A harmadik szabadegyházaiakat és a nyolcadik alapiakat mindössze négy pont választja el egymástól, így tavasszal még bárki odaérhet e hat csapat közül az érmes helyekre.

2022. 11. 13. vasárnap 13:30
Rácalmás – Kőszárhegy 1-2
Dég – Cece 4-4
Alap – Besnyő 2-5
Ráckeresztúr – Nagylók 2-4
Sárszentágota – Lajoskomárom II. 2-3
Vajta – Kulcs 6-1

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?