Játékfegyvert fogtak egy parjtelzőre egy megye hármas meccsen, súlyos következménye lesz a dolognak

Egyéb
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A szövetség feljelentést tett az eset kapcsán.

November 6-án 12:00-kor a Pér LSE-  Tényő SE mérkőzésen történt az incidens. A Győr-Moson-Soporon megyei harmadosztály tartalék mérkőzésen a kispadról felállt egy játékos a Tényő SE kispadjáról.

Kiderült, hogy egy felnőtt csapat játékosáról van szó, aki eleve jogtalanul tartózkodott ott. Előrántott egy fegyvernek látszó tárgyat, majd ráfogta a fiatalkorú partjelzőre.

Az esetet nem észlelte sem az asszisztens, sem a játékvezető, a mérkőzéssel voltak elfoglalva. Valaki azonban készített egy fotót a jelenetről, a képet pedig megosztotta az interneten. Ekkor kezdődtek a problémák.

14:00-kor menetrend szerint elkezdődött a felnőtt mérkőzés is, ezen a meccsen immáron jogosan a kispadon foglalt helyet a szóban forgó illető. A mérkőzés játékvezetője tudomást szezett arról, mi történt néhány órával korábban. A jelenet bekerült a mérkőzés jegyzőkönyvébe.

Az üggyel az MLSZ Győr-Moson-Sopron megyei igazgatósága foglalkozik. A 24.hu információi szerint a szervezet biztonsági bizottsága a győri rendőrségen feljelentlést tett hivatalból ismeretlen tettes ellen. Egy játékos játékjogát felfüggesztették.

A játékos nyilatkozott a Kisalföld számára. Azzal magyarázta az esetet, hogy mindezt csak viccnek szánta, a kezében egy csapattársa gyermekének játékpisztolya volt.

A 24.hu megkereste a Győri Rendőrkapitányságot. Nem adtak a lap számára bővebb információt, mint hogy 2022. november 7-én zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Idén Fejér megyében is kiemelten védik a játékvezetőket, akik arról panaszkodnak, hogy sokszor inzultálják őket a játékosok és a szurkolók. Nemrég a Bakonycsernye kapott elképesztő mértékű büntetést.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?