Megyei meccsajánló: Összecsap a Főnix és a Nyék, a Vál a Csernyével csatázik

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

   Az alacsonyabb osztályokban az október 23-i hosszúhétvégéről elhalasztott mérkőzésekre kerítenek sort.

Megyei I. osztály Felnőtt 14. forduló

Szombaton zöld-fehér rangadó lesz, a dobogóra hajtó Sárbogárd fogadja az alsóházban szereplő Enying együttesét. Az esélyek a hazaiak mellett szólnak, hét meccs óta veretlenek.

Vasárnap a listavezető Gárdony a Tordas ellen mérkőzik meg. Ez lehet a tópartiak zsinórbeli kilencedik sikere. A forduló rangadóját a Főnix Parkban rendezik: a hazai csapat a kiváló erőkből álló Kápolnásnyékkel csap össze, mindössze egy pont választja el egymástól a két együttest a táblázaton.

Az öt meccse veretlen Ikarus Csóron gyarapíthatja pontjai számát. A Lajoskomárom formája az utóbbi időbben ugyan visszaesett, ám az Ercsi ellen hazai pályán így is esélyesebbek a győzelemre, mint ellenfelük. A legutóbbi fordulóban egyaránt vereséget szenvedő Sárosd és Mány egymás ellen javíthat, sárosdi siker esetén a két csapat helyet cserélhet egymással a tabellán.

A Martonvásár, amely a múlt héten megszerezte szezonbeli első győzelmét, kedvező előjelekkel várhatja a Bicske elleni hatpontos rangadót.

2022. november 19. szombat 13:00
Sárbogárd – Enying

2022. november 20. vasárnap 13:00
Csór – Ikarus-Maroshegy
Martonvásár – Bicske II.
Mány – Sárosd
Gárdony – Tordas
Lajoskomárom – Ercsi
MÁV Előre FC Főnix – Kápolnásnyék

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 10. forduló

Az alacsonyabb osztályokban a 10. forduló elhalasztott mérkőzéseit rendezik meg.

A listavezető és eddig veretlen Vál a harmadik helyen álló Bakonycsernye ellen játszik csúcsderbit. A váliak őszi elsőségét semmi sem fenyegeti, ám minden bizonnyal szeretnék győzelemmel zárni az őszt hazai közönség előtt. A csernyeieknek pedig nyernie kellene ahhoz, hogy a dobogón maradjanak.

A negyedik helyen álló Pátka három vereség után fogadja a címvédő Herceghalom együttesét, amely ezúttal az alsóházban szenved. Nem lesz könnyű dolga a VBK-nak, ha jó eredménnyel akarja zárni a szezont, a fehérváriakat fogadó Etyek ugyanis négy meccse nem talált legyőzőre.

2022. november 20. vasárnap 13:00
Sárkeresztes – Pákozd
Puskás Akadémia III. – Velence
Szár – Sárszentmihály
Vál – Bakonycsernye
Pátka – Herceghalom
Fehérvárcsurgó – Mány II.-Csabdi
Etyek – Videoton Baráti Kör

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 10. forduló

A Beloiannisz már szombaton megerősítheti helyét a középmezőnyben, erre minden esélye meg is van hazai közönség előtt a battyáni csapat ellen.

Vasárnap a Mezőfalva a többiek eredményétől függetlenül bebiztosíthatja őszi elsőségét, ha elkerüli a vereséget az ötödik Káloz otthonában. A piros fehérek utoljára szeptemberben kaptak ki, legutóbbi öt meccsükből négyet simán, egyet minimális különbséggel megnyertek, így nagy valószínűséggel ezúttal is szereznek legalább egy egységet.

A második Kisláng az Adony otthonában javíthat a múlt heti fiaskót követően, ám Boldoczki Sándor csapata remek formában van, legutóbb szeptember elején kapott ki hazai pályán, így mérget senki ne vegyen arra, hogy az adonyiak ki fognak kapni. Baracson is nagy rangadó lesz, ugyanis a harmadik helyezett otthonába az azonos pontszámmal rendelkező Nagykarácsony látogat, ami klasszikus háromesélyes mérkőzés.

2022. november 19. szombat 13:00
Beloiannisz – Szabadbattyán

2022. november 20. vasárnap 13:00
Baracs – Nagykarácsony
Adony – Kisláng
Aba Sárvíz – Polgárdi
Előszállás – Nagyvenyim
Káloz – Mezőfalva

Megyei III. osztály Észak Felnőtt 10. forduló

A Dinnyés és az Újbarok leleményes volt, és már letudta a maga meccsét, a 9 gólos találkozón Tilmannék diadalmaskodtak. A többi csapat most vasárnap mérkőzik meg egymással.

Az éllovas móriak és a harmadik tordasiak csatája kifejezetten izgalmasnak ígérkezik. Ha nem nyernek a piros-feketék, akkor a sokáig listavezető Magyaralmás visszaveheti az első helyet, hiszen a legutóbb botló Perináékat minden bizonnyal fűti a bizonyítás vágya és le is győzik majd a Pázmánd együttesét.

2022. november 20. vasárnap 13:00
Mór II. – Tordas II.
Iszkaszentgyörgy – Söréd-Bodajk II.
Csókakő – Baracska
Kajászó – Vértesacsa
Gyúró – Csákberény
Magyaralmás – Pázmánd

Megyei III. osztály Dél Felnőtt 10. forduló

Szombaton játszott volna egymással a már biztos őszi bajnok Besnyő és a szezonban gyengélkedő Sárszentágota. A listavezető biztos, hogy megőrzi veretlenségét, mert ellenfele nem áll ki a találkozóra.

Szombaton a négy meccse veretlen Lajoskomárom rangadót játszik azzal a Vajtával, amelyik a legutóbbi négy meccsét megnyerte.

Vasárnap izgalmas összecsapást rendeznek Szabadegyházán, zsinórban hatodik sikerére készül a helyi csapat, ám ehhez a második Rácalmást kellene legyőznie, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak. A két csapat formája alapján azonban jó esély van Aranyék sikerére.

2022. november 19. szombat 13:00
Lajoskomárom II. – Vajta

2022. november 20. vasárnap 13:00
Nagylók – Kőszárhegy
Szabadegyháza-Sárosd II. – Rácalmás
Cece – Ráckeresztúr
Dég – Alap

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?