Megye II: Botlott a Vál és a Kisláng, 10-et vágott az Adony

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy rangadót nyert a Felcsút, a Baracs és a Nagykarácsony.

Megyei II. osztály Észak Felnőtt 13. forduló

Szombaton a két újonc meccse érdekesen alakult: a mihályiak kapusát négy perccel a kezdés után kiszórta a játékvezető. Az emberelőnnyel nem hogy nem tudtak élni a tópartiak, sőt: a félidő után Truszek révén megszerezte a mérkőzést eldöntő gólt a ‘mihályi alakulat. A csernyeiek eközben gyors gólváltást követően eredményes második félidei játékukkal simán verték a papírformának megfelelően a sárkeresztesi együttest.

Vasárnap volt meglepetés bőven. A Vál 11 megnyert mérkőzés után először pontot vesztett, a VBK otthonában már az első félidőben kialakult a 2-2-es végeredmény. Nagy skalpot gyűjtött be az Etyek, amely a bombaformában lévő Ráckevy-Eötvös vezérletével kitömte a címvédő Herceghalom együttesét, a támadó négy gólt szerzett az öt etyeki találatból. Pátkán sokáig úgy nézett ki, nem születik gól, ám a hajrában megrázta magát a Felcsút és mindhárom pontot bezsebelte. A piros-feketék zsinórbeli harmadik vereségüknek köszönhetően még a dobogóról is lecsúsztak.

2022. 11. 12. szombat 13:30
Sárszentmihály – Velence 1-0 (0-0)

2022. 11. 13. vasárnap 13:30
Bakonycsernye – Sárkeresztes 4-1 (1-1)
Etyek – Herceghalom 5-1 (3-0)
Videoton Baráti Kör – Vál 2-2 (2-2)
Mány II.-Csabdi – Szár 2-3 (0-2)
Pátka – Puskás Akadémia III. 0-2 (0-0)
Fehérvárcsurgó – Pákozd 1-0 (1-0)

Megyei II. osztály Dél Felnőtt 13. forduló

Az éllovas Mezőfalva pontelőnnyel maradt az élen, mivel a Kisláng nem tudott élni a tálcán kínálkozó eséllyel. Willerdingék ugyanis bár a vezetést megszerezték a Nagykarácsony ellen, egy öngólnak és egy hajrában bekapott gólnak köszönhetően kikaptak. A csoport másik rangadóján a Polgárdi meglepően gyengén teljesített a Baracs ellen, Körmendi Zsolt csapata a második félidő elején 6 perc alatt eldöntötte a pontok sorsát.

Fél tucat góllal verte ellenfelét az Előszállás és a Káloz is, az Adony pedig még őket is felülmúlta. Pedig az első félidőben nem úgy tűnt, hogy a Nagyvenyim könnyen adja magát, Balogh góljaira ugyanis mindkétszer válaszoltak a venyimiek, mindkétszer Jákli révén. A szünet előtt Kőkuti góljával előnybe került az Adony, ami megtörhette Gászler Ferenc együttesét. A végén 10-ig meg sem állt az esélyesebb együttes, Balogh egymaga négyszer mattolta Németh kapust.

2022. 11. 13. vasárnap 13:30
Kisláng – Nagykarácsony 1-2 (1-1)
Káloz – Aba Sárvíz 6-0 (1-0)
Nagyvenyim – Adony 2-3 (2-10)
Polgárdi – Baracs 1-3 (0-1)
Seregélyes – Beloiannisz 3-2 (2-1)
Szabadbattyán – Előszállás 0-6 (0-2)

Nyitókép: Felcsút SE

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?