Káosz a fejekben: Licensz nélkül lesz Megye I-es a Vajta

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Továbbra is sokan hiszik, papír nélkül is menni fog a dolog.

A Képviselő Vajtai Facebook oldal tett közzé egy bejegyzést, melyből kiderül, Vajtán még mindig vannak, akik azt gondolják, a csapat a Megye II-es Dél csoport megnyerésével automatikusan kvalifikálta magát a Megye I-be.

Csakhogy miután a csapat nem is kért Megyes I-es licenszet, nem is kapott, így legfeljebb a Megye II-ben indulhat a következő szezonban is. Így van ez még akkor is, ha a Megye I-ben úgy néz ki, legfeljebb 15 csapat tud indulni. Technikailag nem lehetséges, hogy felkérjék a vajtaiakat a magasabb osztályban való szereplésre.

Az, hogy egyes rosszul tájékozott újságírók egy neves napilap hasábjaira vetették, hogy a Vajta hosszú idő után a Megye I-ben szerepelhet, még nem jelenti azt, hogy így is van.

Szerkesztőségünk kint járt a szezonzárón Szabadbattyánban, ahol a vajtai szponzorok úgy tudták, a csapat kivívta a jogot a Megye I-ben való szereplésre, és ott is fogja kezdeni az őszi szezont. Ennek a történetnek akár még érdekes vége is lehet, mert ha kihátrálnak a szponzorok, a Vajta Megye II-es indulása is veszélybe kerülhet.

Így szól a Képviselő Vajta Facebook oldalának bejegyzése:

Groupama Déli csoport
1. Vajta
A csapat a kétezres évek első felében és közepén a harmadosztály, illetve a második vonal…

Közzétette: Képviselő Vajtai – 2019. június 18., kedd

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?