Megszorongatta a Csabdi a Bicske II. csapatát

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A hajrában dőlt el a három pont sora, addig tartotta magát a Csabdi a továbbra is hibátlan éllovas ellen.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Óriási küzdelmek árán, de végül biztosan szereztük meg sorozatban az ötödik győzelmünket, így továbbra is 100%-os a csapat.

Góljaink: 8.p Vendég bedobás után Grünfelder beadását Nagy Károly kotorta a kapuba (0-1). 10.p Zabos kirúgása hazai kapus felett átpattant és Kovács a kapuba fejelte a játékszert (0-2). 74.p Agyagási szabadrúgása a kapust becsapva bepattant a hosszú felső sarokba (1-3). 81.p A csereként beállt ifjúsági játékos Proszammer első labdaérintéséből kiválóan indította Nagy Károlyt, aki átvette és 8 méterről laposan a kapus mellett begurította (1-4). Karesz ötödik meccsén már a 13-ik góljánál tart!

A harcos mérkőzés után kiváló babgulyást kaptunk vacsorára a hazai csapattól, amit ezúton is köszönünk szépen! Vasárnap a bajnoki címet is befolyásoló rangadóra érkezik 16.00 órára a Velence II csapata. Hajrá Bicske!”

Csabdi – Bicske II. 1-4 (1-2)
Csabdi, vezette: Jónás Péter

Csabdi: Kihári, Kiss, Huszárovics, Sólyom (Kolompár V.), Kolompár M., Román, Csikós (Sipos), Vincze (Rafael), Paizs (Lendér), Kristál (Vincze), Bukó.
Bicske II: Zabos – Márton, Ágoston, Boros (Proszammer), Szoldáth (Pásztor), Nagy K., Takács (Fehér), Kovács Z. (Buda P.), Agyagási, Zámbó (Jónás), Grünfelder.

Gól: Sólyom (11.) illetve: Nagy K. (8., 81.), Kovács Z. (10.), Agyagási (74.)

Forrás és fotók: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?