A Fehérvárcsurgó 3 ponttal 3 helyet lépett előre

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A felsőházba került a Mány elleni győzelmével az edzőváltás után még formálódó Csurgó.

A Fehérvárcsurgó trénere így fogalmazott:

“A lehetőségekhez képest próbáltunk fekészülni ellenfelünkből, méregfogukat kihúzni, gyengéikre rámenni. Bár az első 20 perc nem rólunk szólt, de egy remek labdaszerzés után pár húzásból gólt szereztünk, és ezután még volt 2-3 lehetőségünk, amiket jószívűen kihagytunk.

A második félidőben ellenfelünk próbált ott játszani, ahol helyet hagytunk, mi meg próbáltuk ezt is lezárni, mint az eredmény is mutatja, sikerrel. Többször álltunk kapussal szemben, míg végre sikerült a 75. percben egy ziccert kihasználni, a 80. percben pedig végleg lezártuk a meccset.

Jól védekeztünk, a vendégek csak pontrúgásból veszélyeztettek, támadásban pedig végre – 2 hónap után – viszontláttam az edzésen gyakorlotakat. Igazi csapatmunka, szép volt fiúk!”

Volt némi játékosmozgás a Fehérvárcsurgó háza táján, erről így számolt be a klub:

“Az elmúlt két átigazolási időszakban több régi motorosunk távozott, így örömmel fogadtuk a jelentkező játékosokat, illetve volt, aki hívó szóra érkezett (a képen balról jobbra haladva):

  • Vavró Márk legutoljára az Isztimér labdarúgója volt, bár ott mérkőzésen nem lépett pályára. Régóta ismerjük egymást, néhány mecsen még ifista korában már szerepelt csapatunkban. Leginkább a támadószekció közepén érzi jól magát, az eddigi 2 góllal és lelkes edzésmunkával jelzi: a 2 év kihagyás után komolyan gondolja a visszatérést.
  • Varga László másfél év vándorlás után hazatért, szó szerint is, hiszen csapatunkból ő lakik legközelebb a pályához. 40 évesen is kiemelkedik példamutató hozzáállásával, a kapun kívül bárhol megállja a helyét, ha teljes a csapatunk, a támadásoknál kap nagy feladatot.
  • Baksa Roland 3 éve itt focizó öccsét követve tavasszal edzésbe állt, és a nyári-őszi munkája alapján csapatunk teljes jogú és értékű tagjává vált annak ellenére is, hogy most kezdte nagypályás karrierjét. A posztkeresésre ráment néhány mérkőzés, de úgy tűnik, a pálya közepén hasznosítható leginkább játéka.

Csapatunk játékos edzője Veres Gábor lett, ezúton is köszönjük Mesics János munkáját, aki a Dunafém U19-es csapatánál folytatja edzői pályafutását, sok sikert kívánunk hozzá!”

Fehérvárcsurgó – Mány 3-1 (1-0)
Fehérvárcsurgó, vezette: Kovács Zoltán

Fehérvárcsurgó: Guti – Vavró, Nagy B. (Lascsik), Veres, Baksa (Kardos), Csányi (Kaifis), Varga L., Baksa, Dreska (Bernáth), Csány, Andocsi.
Mány: Sátori – Csitári, Mohácsi, Kun, Rimele, Bencze, Szabó, Pál Z., Hajdú, Apostagi, Krómer.

Gól: Vavró (26.), Bernáth, (75.), Baksa (80.) illetve: Pál Z. (86.)

Forrás és fotó: Fehérvárcsurgói Sportegyesület Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?