Három U-19-es csapattól vontak le büntetőpontot, megyeválogató lesz Fehérváron

Fejér megye, Fejér Megye I, Utánpótlás

Súlyos szankciókban részesültek azok a Megye II-es ificsapatok, ahol jogosulatlan játékosok szerepeltek.

A Polgárdi felnőtt csapata nem folytatja

Kizárásra került a Polgárdi felnőtt csapata a Megyei I. osztályú felnőtt bajnokságból. A csapat létszámproblémák miatt nem tudja vállalni a folytatást. A Polgárdi eddigi eredményeit törlik, így aki eddig a Polgárdi ellen pontot szerzett, azt levonják, és elveszik a Polgárdi ellen szerzett gólokat is. Az tehát biztossá vált, hogy a Polgárdi az egyik kieső, így már csak egy csapat elsőosztályú tagsága forog kockán.

Pontlevonások a Megye II-es U-19-es bajnokságban, bajban a Pákozd

A Megye II-es U-19-es bajnokság Déli csoportjában több csapatot is pontlevonással sújtott a Versenybizottság. A Ráckeresztúrtól és a Nagykarácsonytól 1-1, míg az Adony együttesétől 2 büntetőpontot vontak le. A pontlevonásokat jogosulatlan játékosok szerepeltetése miatt kapták a csapatok.

Gondok vannak Pákozdon is. Az U-16-os csapat az első fordulóban nem állt ki a Felcsút ellen, majd a 3. fordulóban 10 fővel kezdte meg a mérkőzést a Bakonycsernye otthonában.

Megyeválogató U-13 és U-14 játékosok számára

Megyeválogató lesz Székesfehérváron, a Főnix Parkban U-13 és U-14-es korosztályú labdarúgók számára. A válogatóra 2018. szeptember 24-én hétfőn 16:00-tól kerül sor. Várják a szervezők a tehetséges, 2005-ben és 2006-ban született játékosokat.

Vélemény, hozzászólás?