Megóvta a Mezőszilas a Vajta elleni mérkőzést!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Horfer Serleg csoportban szombaton a pályán a Vajta 4-2-es győzelmet aratott az éllovas Mezőszilas otthonában, a Versenybizottsághoz azonban óvási kérelem érkezett!

A Vajta hatgólos mérkőzésen legyőzte október 22-én szombaton a listavezető Mezőszilas gárdáját. A vajtaiak negyedik góljának szerzője, Kovács Nándor azonban délelőtt már pályára lépett 10:00-tól a Cece-Enying örefgiúk mérkőzésén a Cece színeiben. A hazaiak kiszúrták ezt, és óvást nyújtottak be.

A Versenybizottság igazat adott a Mezőszilasnak, akik így 3-0-ás gólkülönbséggel megkapták a három pontot. A döntés következtében hat pontos előnyre tett szert a Mezőszilas a Vajta előtt. A Vajta felnőtt csapatának vezetőjével szemben fegyelmi eljárás van folyamatban.

Mezőszilas – Vajta 2-4 (0-2), óvás után: 3-0
Vezette: Jónás Péter

Mezőszilas: Papp Cs. – Kovács Z. (Virág N.), Porvázsnyik, Ferencz (Sülyi), Kopácsi – Paulovics, Csendes, Kiss Gy., Szilágyi – Nagy Z., Horváth R.
Vajta: Joháczi – Rupa, Tángli G. (Lábodi), Csányi, Barsi (Bosnyák) – Kovács II Nándor (Handa), Kovács I Nándor (Meister), Kovács D. (Fehér), Sinka – Tángli Cs., Móri.

Gól: Nagy Z. (58′), Virág N. (76′) illetve: Sinka (33′), Kovács D. (36′), Barsi (59′), Kovács N. (85′)
Kiállítva: Horváth R. (78′, Mezőszilas)

fdhorfer161026

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM