Megérdemelt, magabiztos győzelmet aratott az Ercsi!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Baracs ellen remek lehetőség nyílt az Ercsi játékosai számára, hogy javítsanak a Főnix elleni pofont követően.

Az Ercsi tudósítója így fogalmazott:

“Nem a legjobb előjelekkel készülhettek a meccsre a hazaiak a mérkőzésre, mert Gróf bokasérülést szenvedett, míg Hosszú lebetegedett.

Vegig főlényben játszott az Ercsi, és csak a Baracs kapusának, Boldog Zoltánnak volt köszönhető, hogy már az első 30 percben nem kaptak legalább 4 gólt. Aztán a 36. egy szabadrúgást Ivacs tekert kapura, azt még Boldog bravúrral védte, de a kipatanóra Pintér érkezett a legjobb ütemben és szerezte és megszerezte a vezetést ez Ercsi számára.

A második félidőben is az Ercsi volt főlényben, és Ivacs ezt két góllal nyomatékositotta. Boldog védései kellettek ahhoz, hogy a Baracs ne szenvedjen megalázó vereséget.

Jó játékvezetés mellett még ilyen arányban is megérdemelten nyert az Ercsi. Az utánpótlás csapatok is magabiztosan győztek: az ifjúsági csapat 6:3 arányban nyert az LMSK ellen míg a serdülő csapat 7:1 arányban a Tordas ellen.

A megelőző jáétkhéten a Főnix ellen sajnos az első félidőben sem sikerült feltörni a vendéglátok védelmét, és ha ez nem lett volna elég még Gróf is lesérült. Sajnos a második félidőben meg teljesen felőrölték az Ercsit és még ilyen arányban is (Főnix – Ercsi 5-1) megérdemelt győzelmet aratott a Főnix.”

Ercsi – Baracs 3-0 (1-0)
Ercsi, vezette: Schweighardt Róbert

Ercsi: Hodula – Tóth K., Tolnai, Hamar, Pintér (Bognár 58.), BKondreska (Papp 70.), Rebők (Mónus 70.), Holentoner (Zsigmond 81.), Ivacs, Szalánczi, Kővári (Kovács P. 58.)
Baracs: Boldog – Fülöp, Prókai, Lázár, Bartók S., Tóth Á., Mazán (Kaszala 74.), Éliás (55.), Topp (Rezes 67.), Parádi, Varga T.

Gól: Pintér (36.), Ivacs (52., 55.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?