11-es döntött a Szár és a Csurgó meccsén

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Iváncsik szezonbéli 8. találata döntőnek bizonyult.

A Fehérvárcsurgó trénere így tudósított:

“Száron ritkán szoktunk pontot szerezni, az odaúton pont arról beszélgettünk a legeredményesebb játékosunkkal, ha ma is kettőt rúg-mint legutóbb (amikor 6-2re kikaptunk), akkor tuti szerzünk pontot. Lehet lottóznom kéne, és több sikerélményben lenne részem…

Jól indítottunk, koncentráltan, fegyelmezetten védekeztünk, helyzeteink is voltak, viszont kontrából több alkalommal is kapunk elé került ellenfelünk, de szerencsére vagy mellé lőttek, vagy védőink felszabadítottak. A játék képe alapján igazságos döntetlennel mentünk szünetre.

A második félidő inkább mezőnyjátékkal telt, próbált kezdeményezni a vendéglátó, de jól álltuk a sarat. Egészen a 65. percig, amikor egy jogos büntetőből hátrányba kerültünk. Ezután próbáltuk átvenni az irányítást, azonban ez csak meddő mezőnyfölényhez volt elég, helyzetünk nem, inkább csak lehetőségünk volt. Végül a 85. percben újabb hibánkat büntették góllal a hazaiak, ezzel el is döntve a mérkőzést.

Vastagon benne volt a döntetlen, de a koncentráció ezúttal nem volt maximális, sajnálhatjuk az elvesztett pontot!”

Szár – Fehérvárcsurgó 2-0 (0-0)
Szár, vezette: Ibriksz Máté

Szár: Szabó D. – Fenyvesi, Juhász, Tóvári (Orbán 13.), Hoszpodár (Mecséri 77.), Szabó (Nyári M. 86.), Tóth B. (Nyári K. 84.), Orbán, Horváth B., Nyitrai (Sashegyi 88.), Iváncsik.
Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B., Veres, Kardos (Kovács P.), Baksa, Csányi, Varga, Bernáth (Kardos 79.), Herczeg, Baksa, Lascsik.

Gól: Iváncsik (61., 11-es) Mecséri (85.)

Forrás: Fehérvárcsurgói SE Facebook

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?