Nichenkóval nem bírt az Iváncsa

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Kozármisleny támadója duplázni tudott Domján Attila csapata ellen.

Az Iváncsa tudósítója így fogalmazott:

“A Kozármisleny elleni összecsapást közel sem a legjobb előjelekkel, a sérült Büki, Varga Bence valamint Folmer hiányában, valamint a sárga lapok miatt egy meccsről lemaradó Cseszneki nélkül vártuk. Mindez önmagában is elég lett volna, csakhogy tovább sújtotta a csapatot, hogy az utóbbi időben megbízhatóan futballozó Szauter Istvánnak is idő előtt, kényszerűségből kellett elhagynia a játékteret.

Most viszont térjünk rá a meccs forgatókönyvére!

Domján Attila kezdőcsapata a következőképpen festett: Dániel – Fekecs, Aradi, Kertai, Madarász, Pribék, Szántó, Bognár B. (Kovács D., 92.), Szauter (Berényi, 55.), Huszty (Bartha, 76.), Balogh L. (A cserepadon ült még Illés Á.).

Jól kezdtük a találkozót, hiszen komoly lehetőségek a vendégek kapuja előtt adódtak. Aradi, Balogh és Huszty is veszélyeztetett. Bő negyed óra után Nicsenko Igor fejesénél Dánielnek is résen kellett azért lennie.

A 21. percben Szántó jobb oldali középre ívelésére menetrendszerűen érkezett Szauter, aki a hosszú sarokba fejelt (1-0). A bekapott gól után aktívabbak lettek a vendégek Dániel kapuja előtt, és pechünkre Aradi balszerencsés mozdulatával a 41. percben ki is egyenlítettek (1-1) – középhátvédünkről a lehető legrosszabbul vágódott le egy jobbról élesen középre lőtt beadás…

A második félidő tapogatozó játékkal indult. Az első nagyon komoly gólszerzési lehetőség a 60. percben Balogh László előtt adódott, csatárunk azonban miután szépen kicselezett két védőt, ígéretes helyzetből lőhetett, ám pontatlanul tette azt. A kimaradt lehetőség meg is bosszulta önmagát, hiszen egy távoli, életerős vendég lövés Dánielről Nicsenko Igor elé pattant, aki köszönte szépen, a kapuba is helyezett (74.’ – 1-2).

Vesztett állásnál csapatunk próbálkozott becsülettel az egyenlítéssel, ugyanakkor egy haramdik vendég gól mindent eldöntött a 90. percben: egy saját térfélen történt labdavesztés után hamar elért a kapunkhoz a Kozármisleny, és az akciót Nicsenko Igor góllal is fejezte be (1-3).

Jól szervezett csapat benyomását keltő ellenfelünk élni tudott azzal a sansszal, hogy sok hiányzója akadt csapatunknak, és összeségében el kell ismernünk, megérdemelten vitték el a három pontot Iváncsáról!

A jövő héten újabb komoly találkozó vár a csapatra, mépedig a megyei-rangadón, Dunaújvárosban! Reméljük Cseszneki mellett a sérültjeink is visszatérhetnek!”

Iváncsa – Kozármisleny 1-3 (1-1)
Iváncsa, vezette: Szalai László

Iváncsa: Dániel – Balogh L., Kertai, Bognár (Kovács D. 92.), Szántó, Szauter (Berényi 55.), Fekecs, Aradi, Huszty (Bartha 76.), Pribék, Madarász.
Kozármisleny: Ipacs – Rácz, Nichenko, Wittrédi, Márkvárt (Sarfenstein 92.), Beke, Kiss, Kocis, Tóth (Gabarics 83.), Turi, Lantos.

Gól: Szauter (21.) illetve: Aradi (41., öngól), Nichenko (74., 90.)

Forrás: FociDrukker.com
Fotó: Varga Luca

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?