Megcibálta a baracsiak bajszát Lepsény csapata

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Igencsak megizzasztotta az LMSK a bajnokaspiráns együttest.

Az LMSK tudósítója így írt:

“Az egyik bajnokaspiráns csapat látogatott hozzánk vasárnap. A kezdősípszó után egymásnak feszültek a felek, és az idő múlásával egyre inkább olvadni látszott a tabellán elfoglalt helyezés közötti különbség. Nem játszottunk alárendelt szerepet, és alig negyed óra telt el a meccsből amikor megszereztük a vezetést. Egy oldalról érkező labda László Patrikot találta meg aki higgadtan a hálóba passzolt (1-0). Ezután még Horváth és Tombor előtt is adódott ziccer a félidő előtt, de sajnos ezek kimaradtak. Azért azt sem mondhatjuk hogy a Baracsnak nem voltak lehetőségei, de ők sem voltak elég pontosak, vagy Kovács mutatott be szép védéseket.

A második játékrész úgy indult ahogyan azt sejteni lehetett. A vendégcsapat komoly erőket mozgósított és más sebességre kapcsolt. Tíz percet sem kellett várni és igyekezetük meghozta a gyümölcsét. Nem hogy egalizálni tudtak, a vezetést is átvették rövid időn belül. Csapatunk nem adta fel és küzdöttünk becsülettel, de csak lehetőségekig jutottunk, a gól nem jött. Ugyanez mondható el a másik oldalon is. Sok helyzetet és izgalmas perceket élhettek át a kilátogató nézők. Abszolút nyílt volt a találkozó. Az utolsó percben felcsillant a remény a pontszerzésre, mondhatni meccslabdánk volt. Egy rövid hazagurítási kísérletet Tóth csípett el és iramodott vele a baracsi kapura, azonban a lövés pillanatában megcsúszott, így a vendégek hálóőre hárítani tudott. Ebben a mozdulatban benne volt minden ami az utóbbi időben jellemző csapatunkra. Mindig csak egy kicsi hiányzik, de a szerencse most elkerül bennünket.

Izgalmas, fordulatos, és (mindkét oldalról) sportszerű kilencven percen vagyunk túl, ahol egy döntetlenre rászolgáltunk volna a meccs képe alapján. Szégyenkezni valónk viszont most nem lehet. Küzdöttünk, mentünk előre de ez most kevés volt a pontszerzéshez.”

LMSK – Baracs 1-2 (1-0)
Lepsény, vezette: Magyar János.

LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Tombor (Tóth V.), Sütő, Horváth A., Szipőcs, László, Virág, Bagó (Iliás), Bánki (Baráth, Tímár), Zsiga.
Baracs: Vaszócsik – Hepp, Rezes, Badi B., Bartók S., Éliás, Nagy E. (Boros G.), Badi K. (Mészáros S.), Ásványi, Huber, Kőkuti.

Gól: László (19.) illetve: Nagy E. (51.), Rezes (54.).

Forrás: LMSK (Facebook)
Címlapfotó: Baracs SE Női Labdarúgócsapat (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?