Fél tucatot lőtt az Adony az Abának

Fejér megye, Fejér Megye II

Igen előkelő helyen állnak a tabellán Budaiék.

Az Adony tudósítója így írt:

“Adony felnőtt csapata ismét remekelt. A jó formában lévő csapat tavaly Abán 8-2-es vereséget szenvedett, szerettek volna ebből törleszteni itthon. Nem is kellett sokat várni az első gólra melyet a 20. perben meg is szeretünk, ezután még 3 alkalommal zörgettük meg a hálót az első félidőben. Félidei eredmény 4-0.

A második félidőben sok sok kimaradt helyzet után, szabadrúgásból az ellenfél is betalált egy alkalommal, de még a vége előtt kétszer betaláltunk, így 6-1-re győztük le Aba csapatát.

Gólszerzők: Szántó Patrik 2 góllal, Vukajlovics Peti 2 góllal, Bere Dávid és Erdei Erhard 1-1 góllal vették ki a részüket. Természetesen meg kell említenem Hamar Dávidot a kapusteljesítménye miatt, mely sokat segít a csapat eredményein. 21 pont 5. hely.”

Adony – Aba 6-1 (4-0)
Adony, vezette: Szabó János.

Adony: Hamar – Csucsai, Budai, Kovács J. (Balázs), Fábián, Bere, Vukajlovics, Szántó (Tatár), Vászon (Nebucz), Erdei, Hegedűs R.
Aba: Csapó – Török, Mészáros Sz. (Balogh T.), Lakk, Madácsi, Glócz, Kovács Cs., Esze Z. (Farkas L.), Réti R., Réti G., Vitális (Rácz). Edző: Bor József Dezső.

Gól: Vukajlovics (82., 90.), Szántó (20.), Mészáros Sz. (27., öngól), Erdei (28.), Bere (45.), illetve: Réti G. (74.)

Forrás: Adonyi-foci VSK (Facebook)

Vélemény, hozzászólás?