Megbüntették a Pázmándot, megrótták a Videoton Baráti Kör Egyesületet

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III

Jó hír is akad, játékvezetői tanfolyam indul a súlyos játékvezető hiány pótlására.

Súlyos szankciók a Pázmánd ellen

A Pázmánd nem állt ki a Bakonycsernye ellen a Megye II-es bajnokság 7. fordulójában. A kiesőjelölt csapat ellen fegyelmi eljárás indult, és írásbeli megrovásban is részesült. Ha mindez nem volna elég, 30 ezer forint pénzbüntetést is kell fizetnie a pázmándiaknak. Nagy kérdés, hogy befejezi-e egyáltalán a szezont a csapat, mely hét meccsen még nem gyűjtött bajnoki egyésget. A pontokat 3:0-ás gólkülönbséggel a Bakonycsernye kapta. A tabella így módosult:

A Videoton Baráti Kör Egyesület sem úszta meg

Írásbeli figyelmeztetésben részesítették a Videoton Baráti Kör Egyesület vezetését, mivel a hazai szurkolók tiltott pirotechnikai eszközöket használtak a hangulat fokozására a legutóbbi bajnoki mérkőzésen. Mint arról korábban írtunk, a VBKE 20 éves születésnapja alkalmából több mint 500 szurkoló biztatta a fehérváriakat a Csákberény elleni mérkőzésen.

Játékvezetői tanfolyam indul

Fejér megyében alapfokú játékvezetői képzés indul, melynek feltétele betöltött 14. év, 30 napnál nem régebbi hatósági bizonyítvány, valamint orvosi alkalmasságot igazoló tanusítvány. A dokumentumok beszerezhetők a tanfolyam alatt. A tanfolyam október 19-én pénteken 17:00-kor indul a Fejér Megyei Művelődési Központban, ismertebb nevén Barátság Házában. A jelentkezési határidő október 18. csütörtök 16:00. További információk a fejer.mlsz.hu oldalon találhatók.

Címlapfotó: RBD Ultras Facebook

Vélemény, hozzászólás?