Sima győzelem helyett szoros csatában nyert az LMSK

Egyéb

A sárbogárdi közönség nem unatkozhatott, futószalagon jöttek a ziccerek.

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“Hétvégén Sárbogárdon vendégszerepeltünk. Mindenképpen ponttal vagy pontokkal szerettünk volna távozni annak ellenére hogy jó csapatnak tudtuk ellenfelünket. A mérkőzés kezdetétől nyomás alá helyeztük a hazaiakat és a 13 .percben meg is szereztük a vezetést Horváth révén (0-1). Ezt követően sem álltunk le és dolgoztuk ki a jobbnál jobb ziccereket, de csak két kapufát sikerült lőni a szünetig.

A második játékrész alig hogy elkezdődött, Bagó iramodott meg a jobb szélen és kisodródott helyzetből lőtt szépségdíjas gólt a jobb felsőbe (0-2). Visszatekintve az elmúlt meccsekre tudtuk, hogy a kétgólos vezetés nekünk inkább frusztráló, mint megnyugtató, így mentünk tovább nagy erőkkel. Ezután amit láttunk azt már kezdjük megszokni, csak felfogni nem tudjuk. A futószalagon érkező ziccereket nagyvonalúan hagytuk ki, vagy a kapufa mentette meg ellenfelünket az újabb góltól. A 60. percben aztán egy beadást követően Balla fejelte kapura a labdát, amely megpattanva egy védőn a hálóban kötött ki (0-3). Megnyugtató előny, gondoltuk naívan. Ellenfelünk nem így gondolta, és sorban alakította ki kontratámadásaikat a mi kihagyott helyzeteinkből, melyekből annyi volt hogyha számszerűen akarnám kifejezni az egyet minimum tízzel kellene szorozni.

A 73. minutumban aztán egy védelmi kihagyásunkat kihasználva szépített a Sárbogárd (1-3). Öt percet sem kellett várni a következő hazai találatra, így kezdett rezegni a léc (2-3). A mérkőzés hajrájában szikrázó összecsapássá alakult át az amúgy sem unalmas meccs. Minimum 3 találatot jegyezhettünk volna, de a kapu előtt valahogy mindig sikerült hibázni. A legközelebb Mocher állt a gólhoz, ám távoli lövése ismét a kapufán csattant.
Az utolsó negyed óra tehát meleg volt, mivel ellenfelünk előtt is adódtak helyzetek, de ők sem tudtak élni a lehetőséggel.

Értékes három pontot sikerült zsákmányolni egy jó csapat otthonából egy kemény, de sportszerű mérkőzésen. Az eredmény szoros lett, de ha a négy kapufa és a számtalan kihagyott ziccer fele értékesítve lett volna akkor ez egynagyarányú győzelem. De a fociban sincs ha.”

Sárbogárd II – LMSK 2-3 (0-1)
Sárbogárd, vezette: Nagy Tamás

Sárbogárd II: Brúzsa – Juhász G., Vagyóczki, Rigó (Márkovics), Sükösd, Horváth Zs., Demeter, Fauszt (Palásti), Pajor, Emperger, Simon. Vezetőedző: Pajor László
LMSK Cobra Sport: Kovács Z. – Kovács I., Mátyás (Iliás), Tombor (Szipőcs), Sütő, Horváth A., Balla (László), Lázár (Mocher), Bagó, Zsiga, Nasta (Baráth).

Gól: Demeter (73.), Sükösd (77.) illetve: Horváth A. (13.), Bagó (48.), Fauszt (60., öngól).

Vélemény, hozzászólás?