A motiváltabb Bicske II. legyőzte a Dinnyést

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy Károly triplával segítette elszánt csapatát győzelemhez, a dinnyésiek védelme és támadójátéka is csődöt mondott.

A Dinnyés úgy fogadta a listavezető Bicske II. csapapát a Megye III-as Közép csoport csúcsderbijén, hogy hazai győzelem esetén helyet cserélhetett volna a két csapat a tabellán. A bicskeiek jóval korábban megkezdték a melegítést, és az egész mérkőzés folyamán sokkal nagyobb hittel futballoztak, amelynek meg is lett a gyümölcse. Egyelőre úgy fest, a Dinnyésben hiába van meg a potenciál, hogy a bajnoki címért küzdjön, nem tud megbirkózni a csapat a nagy téttel járó nyomással.

A Bicske tudósítója így foglalta össze az eseményeket:

“Újabb fontos mérkőzésen sikerült megőrizni csapatunknak a listavezető (és gólkirályi) helyet. Verőfényes napsütésben, 70 néző előtt kezdődött a mérkőzés a perkátai ifjúsági mérkőzést “véleményesen” vezető Kovács játékvezető sípszavára. A 3. percben Szoldáth bedobása után a dinnyési Sági rossz passzát fülelte le Nagy, majd helyet csinálva a kapuba bombázott. Az 5. percben Szoldáth 20 méteres külsős indítását épp hogy lekéste Nagy, mert elorozta előle a hazaiak mindössze 8 bajnokin szereplő 16 éves kapusa (Berényi, az első számú kapus az előző héten begyűjtött piros lap miatt egy bajnokira szóló eltiltását töltötte). A 12. percben Borost buktatták a kaputól 28 méterre, a szabadrúgást elvégző Nitti emelte a labdát a hosszú sarok felé, Ágoston fejese mindössze centikkel tévesztette el a kaput.

A 26. percben Nagy Károlyt buktatták a 18 méterre a kaputól, a szabadrúgást is ő végezte el ami laposan a sorfalba csapódott. A 29. percben szintén Nagyot buktatták a félpályánál, Nitti beívelését hazai védő vágta ki. A 32. percben Nitti 19 méteres bombáját védte bravúrral az ifjú kapus. A 36. percben Szoldáth kiváló indítását Takács centerezte, Kovács T. majdnem öngólt rúgott, végül a kipattanót Nitti lőtte el laposan, ám nem talált kaput. A 38. percben Vincze 50 méteres indítása csúszott le, és hullott be a kapuba a fiatal kapus feje felett (0-2).

A 48. percben Nagyot buktatták a tizenhatos sarkán. Nitti kiváló lövését bravúrral védte a fiatal kapus, aki az első félidő végi potyagólt leszámítva jól hozta le a mérkőzést. Az ismétlést, Vincze beadását Takács ollózta, ám a fiatal kapus ismét hárított. Az 53. percben Vincze rántotta le a bal szélen elhúzó dinnyési játékost, Feketét, tizenegyes! Becséri értékesítette a büntetőt (1-2).

A 67. percben Nitti szögletét fejelte rá Vincze, ám a labda kijött a kapusról amit Nagy kotort a kapuba (1-3). A 71. percben az ifjúsági játékos Pásztor lövése pattant le a hazai védőről, ám az ismétlésre érkező, csereként beállt Fehér már nem hibázott, a jobb alsó sarokba lőtte a játékszert (1-4). A 77. percben az egész pályát keresztül futó Pásztor félresikerült passza után összeszedte a labdát, utána is rúgott egy hazai védő, ám ő félfordulatból élesen a kapu jobb alsó sarkába bombázott (1-5). A 79. percben Sebján kiváló passzát Nagy Károly vágja a kapuba (1-6).

Úgy látszik, ez a cserejátékosok napja volt a Bicskei TC II-nél. Az utolsó percekben volt még számos vendég próbálkozás, ám újabb gól már nem született, a végeredmény 1-6. Imponáló különbséggel sikerült legyőzni a dobogós helyre aspiráló Dinnyést, amely a találkozó előtt 30 szerzett gólnál járt, ám ezúttal csődöt mondott támadójátékuk.”

Dinnyés – Bicske II 1-6 (0-2)
Dinnyés, vezette: Kovács Róbert

Dinnyés: Dimitrov – Kovács T., Csicsári (Molnár L.), Sági, Pintér Á., Becséri, Malasics, Borbély, Fekete – Mészáros F. (Mong), Tóth B.
Bicske II: Zabos – Molnár N. (Tolnai), Márton, Vincze P., Boros (Sebján), Szoldáth (Pásztor), Nagy K., Takács G. (Fehér), Ágoston, Nitti, Proszammer.

Gól: Becséri (54., 11-esből), illetve: Nagy K. (4., 67., 79.), Vincze P. (38.), Fehér (72.), Pásztor (78.).

Forrás: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?