Megbüntették a kizárt csapatot, fizethetnek, különben…

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem elég, hogy visszalépett a Vértesacsa, még jól meg is bírságolták a vármegye hármas csapatot.

A Baracskai TC-t 25 ezer forintra büntették, mivel a múlt hétvégén nem állt ki az öregfiúk csapata a Gárdony ellen. A találkozót október 29-én 13:30-kor rendezték volna meg.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Vértesacsa visszalépett a vármegye hármas pontvadászattól. Ezért még meg is büntették őket, 40 ezer forint a bírság összege.

A büntetéseket az értesítőben említettek szerint a határozat meghozatalának hónapját következő hónap 15. napjáig kell kifizetni. Ez jelen esetben december 15-ét jelenti.

Amennyiben nem tartja be a határidőt a sportszervezet, akkor minden megkezdett késedelmes hónap után a büntetésen felül köteles megfizetni az adott versenyosztályra érvényes óvási díj összegével megegyező késedelmi pótlékot, áll az MLSZ fegyelmi szabályzatában.

A Fegyelmi Szabályzat kitér arra is, hogy akkor minősül megfizetettnek a pénzbüntetés, ha az igazgatóság bankszámláján hiánytalanul jóváírták az összeget. Amennyiben a pénzbüntetés határidőn belüli kifizetése nem történik meg, akkor a Fegyelmi Bizottság tárgyalás mellőzésével hoz határozatot a soron következő ülésén.

Más csapatot ezen a héten nem büntettek meg. Egyik csapat sem kapott csekket színes lapok miatt sem.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?