Fegyelmi eljárás indul a Sárosd ellen, nem áll ki a Főnix ellenfele

Fejér megye, Fejér Megye I, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Sok csapatot megdorgáltak a héten.

Október 28-án Sárosd-Maroshegy vármegye egyes bajnokit rendeztek Seregélyesen. A mérkőzést a sárosdiak nyerték, ám nem lehetnek felhőtlenül boldogak. Az elektronikus jegyzőkönyv készítésének elmulasztása/hibája miatt ugyanis fegyelmi eljárás indul a Sárosd ellen.

Gondok az utánpótlásban

A Feketehegy csapata a hétvégén 9 fővel jelent meg a Kápolnásnyék elleni bajnoki mérkőzésen. A Feketehegy U-16-os csapatától levontak három pontot, mivel harmadik alkalommal álltak ki létszámhiányosan.

A Feketehegy U-16-os csapata -4 ponttal áll a bajnokságban, ami abszurdum. Ha mégegyszer létszámhiányosan áll ki a gárda, akkor ki fogják zárni őket. Mivel a bajnokság fele még hátra van, így ez alighanem csak idő kérdése, hogy mikor fog megtörténni.

Az U-13-as bajnokságban a Pákozd II. csapata 8 fővel jelent meg a Bakonycsernye elleni bajnokin. Az együttest írásbeli megrovásban részesítették

A pákozdiakkal először történt meg ez. Ennek okán pontot nem vontak le tőlük, és egyelőre a kizárás réme sem fenyegeti őket.

Az MLSZ Regionáls U-17-es bajnokságban az Ivácnsa 10 fővel jelent meg a Bugyi elleni meccsre. Őket írásbeli megrovásban részesítették. Mivel először tettek ilyet, így más szankciótól nem kell tartaniuk.

A Törökbálint jelezte, hogy november 4-én nem fog megjelenni a Főnix Gold FC elleni U-14-es mérkőzésen. A pontokat így már jóvá is írták 3-0-ás gólkülönbséggel a Főnix javára.

A Törökbálint U-14-es csapata ellen fegyelmi eljárás indul. Ez volt az első alkalom, hogy a Törökbálint U-14-es együttese nem vállalt egy bajnokit.

Egy női csapatot is megdorgáltak

Október 28-án 14:00-kor játszották az Előszállás-Mór női felnőtt bajnoki mérkőzést. Az Előszállás 8 fővel jelent meg a találkozón.

Az előszállásiakat írásbeli megrovásban részesítették, és versenyügyi eljárást kezdeményeztek velük szemben. Ez volt az első alkalom, hogy létszámproblémákkal küzdött a csapat, más szankciót ezért nem alkalmaztak.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?