Megállíthatatlan a Szépluck, botlott a Bádogos!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Továbbra is makulátlan mérleggel vezeti csoportját a Szépluck a Sárépszer előtt. Meglepetésre nem tudott nyerni a Bádogos, ám így is őrzi listavezető helyét.

Múlt héten történt a székesfehérvári kispályás bajnokság összevont felső osztályaiban:

Alap A csoport:

A Szépluck simán verte a Rolomestert, így továbbra is 100 %-os. A Fehrer Hungária még simábban a Renegate csapatát. De mégsem ez volt a legnagyobb különbségű összecsapás, hanem a Blackhill Öreg Sam ellen rendezett gólszürete. Jutott azért szoros meccsből is, a Fortuna tapasztalhatta meg, milyen nehéz is feltörni az Est Nec Urdel védelmét. Egészen a 40. percig 0-0-ra állt a meccs, a vége azonban 2-1-es Fortuna győzelem. A Sárépszer hozta a kötelezőt a Győztes Gólig ellen.

Eredmények:

FC Szépluck – Rolomester 9-4
Fehrer Hungária – Renegate AC 10-3
Est Nec Urdel – Fortuna FC 1-2
Expanzió-Blackhill – Öreg Sam 15-4
Sárépszer Kft. – Győztes Gólig 8-3

Alap B csoport

Amit a heti meccsajánlónkban is írtunk, az végül bejött. Az Albapark megszorongatta a Masterplastot, olyannyira, hogy 3-2-re vezettek is. Sowunmi az utolsó előtti percben döntötte el végül a 3 pont sorsát a bajnokesélyesnek. A Triád gyűjtögeti a pontokat akik ellen lehet, ez most a Spiki volt. A Városgondnokság a félidőben már 3-0-ra vezetett a Kutyaütők ellen, de Vaskóék 3-2-re felzárkóztak. Jött azonban Juhász Gyula, aki két góljával lezárta a mérkőzést. Az Extrém nyerte a „kiesési” rangadót a Sliver-Plan ellen, míg a Homeopátia megszenvedett a New Dream Team ellen.

Eredmények:

Masterplast – Albapark 4-3
Triád FC – Spiki 6-2
Kutyaütők – Városgondnokság 2-5
Extrem – Silver-Plan Kft. 6-2
Homeopátia – New Dream Team 5-4

Alap C csoport

Legutóbb emlékezetes meccsen 10-8-ra nyert a Junior a B-Team ellen, mely akkor tulajdonképpen a bajnoki címébe került a B-Teamnek. Ezúttal tehát a visszavágás vágyától fűtve léptek pályára Örsiék, és labdabirtoklás tekintetében fölényben is voltak. Helyzetek mindkét oldalon adódtak, a Junior részéről Szabó Ferenc előtt adódott egy nagy ziccer mellett több komoly lehetőség is, míg a B-Team lekészített labdákból átlövésekkel próbálkozott. A félidő második részében aztán egy ilyen próbálkozás eredményre vezetett, egy életerős bomba a keresztléc alatt utat talált a kapuba, ez volt az első 25 perc egyetlen találata.

A második játékrészben hamar egyenlített a Junior: Tresó harcolt ki szabadrúgást a hatos előterében, legurított labdáját Hajdú Barnabás vágta a kapuba, 1-1. Néhány perccel később Tóth B. ugratta ki Tresót, aki a bal szélről, szorongatott helyzetből pörgetett a bal alsóba, 2-1. Örsi egy lefordulás után egalizált, 2-2. A tovább támadó B-Team laza védekezését kihasználva a villámléptű Gimest szabálytalanság árán sem tudták feltartóztani, előbb a jobb szélen húzott el, és lőtt gólt szép szóló végén (2-3), majd a baloldalon robogott el, onnan a jobb felsőbe lőtt, 2-4. A végén nagy rohamot indított a hazai csapat, de a Junior védelmén nem találta a fogást. A csontzenével tarkított mérkőzés után véget ért a B-Team három meccses győzelmi sorozata, míg a Junior három vereség után először tudott nyerni.

A Four-Trans továbbra is pontveszteség nélkül áll az élen, miután legyőzte a Blue Death csapatát.

A Denso elég hullámzóan teljesít, most az utolsó előtti Alba Csavartól például kikapott. A Mástészta ellen hiába vezetett az Öreghegy, végül nagy pofonba szaladtak bele. A Csel-Szi meg akarta és meg is szorította a Bádogost, egy izgalmas mérkőzésen 2-2-es döntetlen született.

Eredmények:

Blue Death – Four-Trans 1-6
Fehérvár Junior – B-Team 4-2
Denso – Alba-Csavar 2-5
Mástészta – Öreghegy FC 11-3
Bádogos – FC Csel-Szi 2-2

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?