Kispályás fociajánló: A 100%-os Four Trans a Bádogossal méri össze erejét!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hétfőn és szerdán is dobogóra hajtó csapatok csatáznak egymással a harmadosztályban. Csütörtökön gigászok csapnak össze az Alap C csoportban, míg pénteken a Tóvárosban lesznek érdekes meccsek.

November 13. hétfő:

19.15-kor a negyedik helyen álló Fortuna a feljebb vágyó hatodik helyezett Fehrerrel csap össze, ez lesz hétfőn a Főnixben az egyetlen izgalmas derbi. A többi meccsen az esélyesebbek győzelmét várjuk az Alap A csoportban, ezért az tanácsoljuk, hogy a Tóvárosba nézzenek át ezután a drámára vágyók. Ott 21 órakor az Equitas (5.) az SHS-sel (3.) küzd a dobogóért.

November 14. kedd:

Az összevont felsőbb osztályban megint sima meccsek lesznek, csak a 21 órakor kezdődő Városgondnokság – Kontrákat tudjuk ajánlani, ez az ami megemelheti a pulzusszámot.

November 15. szerda:

A harmadosztály játszik csak. A Iuridica képes megállítani a Vérnarancsot, ezt tekinthetjük meg 19 órakor a Tóvárosban, utána a Karsai (2.) a Tekergők (8.) ellen játszik, majd 21.00-kor a Geo Koll (5.) – Csoszifaszik (3.) zárja a napot.

November 16. csütörtök:

Az Alap C csoportban izgalmas nap elé nézünk. 19.15-kor az Öreghegy – Denso-t ajánljuk előételnek. Aztán 20.15-kor jön a csúcsrangadó. A 100%-os Four-Trans a Bádogossal csap össze az 1-es pályán. Közben hátul a Csel-szi a Mástésztával, az sem lesz rossz. Aki ezek után még marad, desszertként egy könnyed Ság győzelemmel fejezheti be a csütörtöki Főnix vacsorát.

A Mástészta ismét gólzáporos meccset játszhat - fotó: focidrukker.com
A Mástészta ismét gólzáporos meccset játszhat – fotó: focidrukker.com

November 17. péntek:

Nézzünk ki a Tóvárosba! Az ügyes kis csapat, a Full Kilét fog az Alba Bádoggal játszani egy szoros mérkőzést. 20 órakor a kisfaludiaknak nem fog ízleni a Tiber Szabolcs „által” gyúrt pizza. Kisfalud (8.) – Pizzafaló Pizzéria (1.). A napot a Sóstó CF győzelme zárhatja a K.F.T. ellen.

Szép hetet kívánunk!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?