Martonvásár-Velence derbit rendeztek! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A két ősi rivális könnyen elképzelhető, hosszú ideig nem fog egymás ellen megmérkőzni, miután Magyar győzelemre vezette a Martont, a Velence pedig a kiesés szélére sodródott.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:
“Szépszámú közönség és nyárias meleg fogadta a csapatokat, a játékosokat a nem sokkal a mérkőzés előtt véget ért Bozsik-torna gyerekei kísérték be a pályára.

Már a 3. percben megszereztük a vezetést, mikor a kapura törő Kanyót vágták fel a tizenhatoson belül, a büntetőt Magyar rúgta a bal alsó sarokba, 1-0. A meleg rányomta a bélyegét a tempóra mert nagy iram nem alakult ki, jobbára a mezőnyben folyt a játék. A 22. percben Magyar 20 méteres lövése csattant a felső kapufán, több gól az első játékrészben már nem született.

A második félidőben fokoztuk a tempót, az 52. percben Magyar pontos beadását Szabó fejelte a kapuba, 2-0. A 64. percben Endrefalvi tálalt Magyar elé, aki egy csel után lőtt a bal alsóba, 3-0. A 77. percben Magyar mattolta a védelmet, oda rúghatta volna ahova akarja, de önzetlenül Szigetinek passzolt aki megrúgta a már szokásosnak mondható gólját a Velencének, 4-0. A 82. percben egy szabadrúgás után Czifra szépített, 4-1.

Látszott a fáradtság csapatunkon hiszen a tavaszi szezont jóformán 12-13 játékos nyomta végig folyamatosan, de még így is itthon tartottuk a 3 pontot régi riválisunkkal szemben. Az utolsó mérkőzésünket Tordason játszuk szombaton (!) 17.00-tól.”

A Velence jelenleg 16 ponttal a kiesést jelentő 15. helyen áll. Ahhoz, hogy megőrizze a patinás csapat Megye I-es tagságát, legalább egy pontot kellene szereznie otthon a zárófordulóban a Gárdony ellen, ám ha a jelenleg 17 pontos Mezőfalva győzni tud Pátkán, akkor még egy esetleges győzelem is kevés lenne a velenceiektől.

Martonvásár - Velence

kép 1 / 13

Martonvásár-Velence 4-1 (1-0)
Martonvásár, vezette: Pekker Bálint

Martonvásár: Gábor – Endrefalvi, Vörös F., Kővári F., Kanyó – Magyar B., Szigeti, Cziklin, Szilágyi R. – Szabó L., Radics (Hernádi). Vezetőedző: Patkós Csaba
Velence: Krencz – Tóth A., Silhány, Lantos, Gulyás-Kovács – Harmati, Czifra, Pál I., Gál-Gerlach – Németh E. (Tóth B.), Baranyai (Urschler). Vezetőedző: Pavlik József

Gól: Magyar B. (3., 11-esből, 64.), Szabó L. (52.), Radics (77.) illetve: Czifra (82.)

Forrás és fotók: Martonvásári SK facebook

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM