Lieber Károly: Jerzsabek távozik, de cél az első 5-be kerülés!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Lieber Károly lesz az Ercsi vezetőedzője a 2018/2019-es idényben, aki elsősorban a helyi fiatalokra építené csapatát.

A szezon végén vette át az Ercsi irányítását. Hogyan értékeli a csapat előző szezonját, különös tekintettel a véghajrára?

Lieber Károly: Az utolsó 3 meccsen vettem át a csapatot, ami rendkívül pozitív élmény volt. A jó eredmények igazából az elődöm érdemei, persze én is a siker részese voltam.

Marad az Ercsi vezetőedzője?

Lieber Károly: Igen, maradok! Megkaptam a bizalmat a vezetőségtől, ami nagyon megtisztelő. Továbra is dolgozom az utánpótlásban is, hiszen a onnan indultam el, és a helyi fiatalok biztosítják a felnőtt csapat utánpótlásának jövőjét.

Kik távoztak, kik érkeztek?

Lieber Károly: Sajnos vannak távozók, Jerzsabek és Lak is nagyon fog hiányozni. Továbra is a fiatalokat szeretnénk beépíteni a csapatba. Jöttek vissza utánpótlás játékosok magasabb osztályból és Dunaújvárosból is érkezett két fiatal tehetség. Nagyon számítunk rájuk, és a fiatalos lendületükre.

Mi a célkitűzése az Ercsinek a bajnokságban?

Lieber Károly: Az első ötben lenni. Nem lesz könnyű, de Ercsi olyan múlttal rendelkezik, hogy ez a minimum elvárás.

Mi a csapat célja hosszabb távon?

Lieber Károly: A helyi és környékbeli fiatalokból a jövőre nézve ütőképes csapatot csinálni.

Üzenne valamit a csapat szurkolóinak?

Lieber Károly: Az én történetem egy kisebb csoda. Ercsi szegénynegyedéből jöttem, és mindenki ismert. A mai napig előítéletekkel vannak irányomban, de a vezetőség olyan összetételű és gondolkodású, hogy bizalmat szavaztak. Én azt kérem, hogy mindenki álljon a csapatom mellé, és nagyon sok jó percet fognak megélni a meccseink alat! Hajrá, Kinizsi!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?