Döntetlent játszott a Bicske a Sárisáppal!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hatgólos döntetlent hozott a felkészülési mérkőzés.

A Tatabányai SC elleni vereség (1-3) és a Vajta elleni győzelem (6-1) után szerdán este a komárom-esztergom megyei Sárisáp csapata ellen játszott felkészülési mérkőzést a Bicskei TC csapata. Vukmir Dragan játékosai kiadós edzésterhelés után léptek pályára a Zelizi – Solt, Sötét, Burucz, Klinger – Pump, Harangozó – Cserkuti, Varga, Peinlich Sz. – Dombai összetételben, míg csereként Peinlich D., Köntös, Móri, Tornyai, Katona, Glück és Valentics kapott játéklehetőséget.

Végül küzdelmes, hajtós kis meccs kerekedett belőle, amelyen háromszor is vezetést szerzett a vendégcsapat, de végül mindig volt válasza a BTC-nek. A 42. percben egy vendégkontra során Jurásek vezette végig a labdát a támadó térfélen, jól adott középre és Horváth Gy. fordulásból 5 méterről a léc alá vágta a játékszert (0-1). Alig 2 perc múlva jött az egyenlítés, Varga cselezte le magát az alapvonalig, lapos bepasszát Cserkuti 10 méterről félmagasan helyezte a kapu bal oldalába (1-1).

A 61. percben Terplán 20 méteres szabadrúgásból talált szépen a bal alsó sarokba (1-2) és ezúttal is gyorsan jött a válasz. A 63. percben Tornyai szöglet utáni beívelését Pump emelte kapásból 6 méterről a bal felsőbe (2-2). A 71. percben bicskei labdavesztés utáni kontra végén az alapvonali visszagurítást Berki lőtte 7 méterről higgadtan a jobb sarokba (2-3). A 77. percben a kiugró Valenticset akasztották a büntetőterületen belül, a jogos tizenegyest Móri helyezte a jobb alsó sarokba (3-3).

Összességében igazságosnak mondható döntetlen született, mert a Sárisáp végig veszélyesen kontrázott, a Bicske többet birtokolta a labdát és jelentős periódusokra a kapujához szegezte ellenfelét. Folytatás szombaton 10.00 órakor az NB III-as MOL Vidi FC II. csapata ellen.

Felkészülési mérkőzésen:
Bicskei TC (Megye I) – Sárisáp (Megye I.) 3-3 (1-1)

Forrás és fotók: 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?