Lepsényi siker a szabolcsi dagonyában

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A nehéz körülmények ellenére hat gól született a találkozón.

Az LMSK tudósítója így írt:

“A szakadó esőnek köszönhetően egy rizsföldre hasonlított inkább a játéktér mint futballpályára vasárnap Pusztaszabolcson. A meccs kezdetétől a végéig folyamatosan ömlött nyakunkba az égi áldás, mely alaposan rányomta bélyegét a meccs színvonalára. A csapatoknak a körülményekkel kellett inkább jobban megküzdeni mint egymással. Kombinatív játékra esély sem volt a mély talaj miatt, inkább egymás hibáiban bízhattak a felek.

Az első sanszot mi adtuk vendéglátónknak mindjárt a mérkőzés elején, ugyanis büntetőrúgást ért egy szabálytalan belépőnk,melyet azonban Kovács hárítani tudott. Mehetett tovább a dagonya.

A 32. percben egy kis focit is láthattak a legvérmesebb szurkolók akik kilátogattak a meccsre. Egy tetszetős támadásunk után Balla megszerezte a vezetést (0-1). A szünet előtt közvetlenül egy szöglet után már kettőre növeltük az előnyt Tímár fejesgóljával (0-2).

Következő találatunkat a második félidő 59.minutumában jegyezhettük. László Patrik lövését ugyan hárította a kapus, de a kipattanó labdát másodszorra már nem hibázta el (0-3). Tíz perc sem telt el és újabb gól, ismét Balla volt eredményes (0-4).

Ezután kicsit kényelmesebbre vettük a figurát, és ezt a hazai csapat büntette. A hajrában két találatot is sikerült elérniük,de győzelmünket ez már nem veszélyeztette. A vége így 4-2 lett javunkra, úgy gondolom nem érdemtelenül.

Pusztaszabolcs-Iváncsa II – LMSK 2–4 (0–2)
Pusztaszabolcs, vezette: Cérna János

Pusztaszabolcs-Iváncsa II: Lósits – Molnár N., Toldi (Baka), Schnierer B., László, Baranyai (Kurucz), Schrick, Németh T., Nagy Á. (Somogyvári), Fülöp (Schnierer J.), Dévai.
LMSK: Kovács Z. – Kovács I., Iliás, Sütő (Tóth V.), Horváth A. (Horváth P.), Szipőcs, Balla B. (Somodi), László, Virág, Bánki, Tímár.

Gól: Kurucz (73.), Somogyvári (82.) illetve: Balla B. (32., 67.), Tímár (44.), László (59.)

Forrás: LMSK (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?