Gálázott a Fehérvárcsurgó a Pátka ellen

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

5-ig meg sem állták Csányiék.

A Fehérvárcsurgó tudósítója így írt:

“Az esős, hűvös őszi idő ellenére a szokott remek talajon játszottunk, a mérkőzés elején korábbi játékosunkra emlékezve, alatta pedig a csókakői Rácz Léna felépüléséért (is) futballozva.

Tapogatózó mezőnyjáték után a 18. percben Czira szögletét a 25 évvel idősebb Varga lőtte a kapuba, 1-0. A 34. percben Keller fűzött be két védőt, majd higgadtan passzolt a hálóba, 2-0.

A 43. percben Dreska 18 méteres szabadrúgását védte a vendég kapus, a kipattanót Csányi pofozta be éles szögből, 3-0. A 44. percben egy védelmi hiba után Csányi szerzett labdát, és csatártársához hasonlóan magabiztosan használta ki helyzetét, 4-0.

A 66. percben az épp csak bemelegedő Huszár ívelt előre egy szabadrúgást a félpályáról, a kapu előtt Répási lemaradt, ennek ellenére a hálóban kötött ki a labda, 5-0. Ezután a védők és Rapali láthatóan kiemelt projektként kezelték a kapott gól nélküli meccset, elöl pedig gyakran voltunk pontatlanok, így az eredmény már nem változott.

Nem volt ekkora különbség a két csapat között, de amit ma produkált a pályára lépő 16 fő, bizton állíthatom, a legszűkebb élmezőnyön kívül bárki ellen elég lett volna a győzelemhez.”

Fehérvárcsurgó – Pátka 5–0 (4–0)
Fehérvárcsurgó, vezette: Jakab Zoltán

Fehérvárcsurgó: Rapali – Nagy B. (Huszár), Czira (Guti G.), Csányi (Bernáth), Varga L. (Répási), Baksa, Keller, Dreska, Csány (Kardos), Guti, Lascsik. Vezetőedző: Veres Gábor
Pátka: Szabó-Németi – Tóth Á., Krausz, Horváth T., Rózsa, Kincses (Magyaródi J.), Márkus (Ruzsics), Szabó S., Magyaródi M., Füleki, Kupeczik (Polányi)

Gól: Csányi (43., 44.), Varga L. (18.), Keller (34.), Huszár (66.)

Forrás: Fehérvárcsurgói Sportegyesület (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?