Kétszer vezetett, mégis kikapott a Martonvásár

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Lajoskomárom Berta László hajrábeli duplájával fontos sikert ért el.

A Martonvásár tudósítója így írt:

“A 6. percben Kádár lövése változtatott irányt egy hazai védőn és az ellenkező irányba mozduló kapus már tehetetlen volt, 0-1.

Nem sokáig örülhettünk a vezetésnek, egy percre rá Gergye Krisztiánt hagytuk egyedül aki egy beadást lőtt a kapunkba, 1-1. A 12. percben Orbán Alex mattolta a védelmünket, 2-1. A 18. percben egy Süle-Patkós összjáték után Erdei Péterhez került a labda aki nem hibázott, 2-2.

A gyors gólváltások után ugyan nagy volt az iram, de a félidőig gól már nem esett.

A második félidő 65. percében Kádár kapott jó labdát, és gurított a kapus mellett a hálóba, 2-3. A 77. percben kapusunkról kipattanó labdát Berta László rúgta a kapunkba, 3-3. Pár percre rá Seregy Tomi lövését hárította nagy bravúrral a hazai portás, aztán Patkós Kevin lövése ment centiméterekkel mellé.

A 90. percben olyan gólt kaptunk amilyet az első félidőben rúgtunk, Berta László lövése pattant fel egy lábon és hulló falevélként esett a kapunkba, 4-3.

Egy jó iramú mérkőzésen rúgtunk 3 gólt és ez mégsem volt elég a győzelemhez sajnos.”

Lajoskomárom – Martonvásár 4-3 (3-2)
Lajoskomárom, vezette: Schweighardt Róbert

Lajoskomárom: Kajári – Berta, Hanák, Vass, Kövecses, Orbán A., Fodor Márton (Sonkoly), Gergye, Vései, Szakáts, Czéhmeiszter. Vezetőedző: Megyeri János
Martonvásár: Benkő – Király J., Szeidl, Erdei P., Süle (Somogyi D.), Hernádi (Németh S.), Kádár, Seregy, Cservenka, Patkós K., Szilágyi R. Vezetőedző: Patkós Csaba

Gól: Berta (77., 90.), Gergye (7.), Orbán A. (12.) illetve: Kádár (6., 65.), Erdei P. (18.)
Kiállítva: Szilágyi R. (90., Martonvásár)

Forrás: Martonvásár sport-foci (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?