Legyőzte a Mány a Fehérvárcsurgót is

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A komoly játékerőt képviselő mányiak újabb lépést tettek a bajnoki cím felé.

A Fehérvárcsurgó tudósítója így írt:

“A 8. percben a 17-es hazai szépen homorított, majd a kapu felé tekert szabadrúgásba belecsúsztatott, 1-0.

A 25. perc környékén élesen belőtt hazai szöglet Baksa hátáról pattant a kapunkba, csak egy ember nem látta, hogy gól… maradt az 1-0.

A 34. percben újabb szép esést evett meg akinek meg kellett, talán les is volt, de ez örök rejtély marad, a büntetőt a hazaiak belőtték, 2-0.

A 60. percben a hazai támadó előtt kivételesen nem pattant fel a guruló labda, így 18 méterről a jobb alsóba helyezett, 3-0.

A 68. percben újoncot avattunk, gratulálok hozzá!

A 70. percben egy kavarodás után duplázott a támadó, 4-0, még szerencse (nekünk inkább balszerencse), hogy nem állították ki a 18. percben, mikor ellenfelét földre lökte sípszó után.

Bíztunk az elején a bravúrban (én legalábbis igen), de ahhoz a mi játékosaink túl kevés energiát fektetnek a labdarúgásba, hogy ezt a mányi csapatot (soraikban 7 NB-s múltú játékossal) megszoríthassuk. A jobb csapat megérdemelten győzött, gratulálok hozzá!”

Mány – Fehérvárcsurgó 4-0 (2-0)
Mány, vezette: Szabó Antal

Mány: Szabó T. – Radovits V. (Magony), Csitári, Mohácsi (Apostagi), Rimele, Ország (Mészáros M.), Radovics M. (Jakab), Deák, Hajdú, Mészáros T. (Szabó L.), Marton.
Fehérvárcsurgó: Guti – Nagy B., Veres G., Boros Bálint, Varga L. (Bernáth), Baksa, Keller, Herczeg, Dreska, Huszár (Czira), Csány (Kardos). Vezetőedző: Veres Gábor

Gól: Marton (60., 70.), Mészáros T. (9.), Hajdú (34.)

Forrás: Fehérvárcsurgói Sportegyesület (Facebook)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?