Közeleg a XIX. Fehérvári Futballfesztivál!

Fejér megye, Kispályás bajnokság

A két ünnep között ismét a VOK-ban pattog a labda.

Hagyományosan karácsony és szilveszter között 2018. december 27 és 30. között kerül megrendezésre a XIX. Fehérávári Futballfesztivál.

Egy komoly változás lesz, a 2018-as évtől nem lesz palánk, hanem vonalig játszanak a csapatok – írja a VBKE honlapja.

A XIX. Fehérávári Futballfesztivál programja

A programsorozat a nyitónapon az Öregfiúk Kupával és a Szurkolói Kupával kezdődik. December 28-án pénteken kezdődnek meg a selejtezők az A, a B és a C csoport mérkőzéseivel, ezen a napon tartják a Női Kupát is.

December 29-én szombaton folytatódnak a selejtezők a D, az E és az F kvartett találkozóival, valamint sort kerítenek az U11-es Gyermek Kupára. A helyosztó mérkőzésekre és a döntőre december 30-áig kell várni, a szokásoknak megfelelően gálamérkőzések fűszerezik a programot.

A Felnőtt Kupa mérkőzései 2×13 percesek lesznek, a Női Kupa meccsei 1×18 percig tartanak majd. Az Öregfiúk és a Szurkolói Kupa összecsapásai 1×17 percesek lesznek.

VOK Kupa

Díjazás

A tornára 40 ezer forintért nevezhettek a felnőtt csapatok, az öregfiúk- és a női tornára 30 ezer forint volt a beugró, míg a gyermektornára 20 ezer forintért lehetett nevezni.

A felnőtt kupa első helyezettje 400 ezer forintot kap az érmek, az oklevél és a kupa mellé, valamint ingyenes indulási jogot a dunaújvárosi Carissa Kupán. Az ezüstérmesek markát 200 ezer forint üti, míg a dobogó harmadik fokát megcsípő gárda 100 ezer forinttal gazdagodik a szokásos jutalmakon túl. Egyéni díjakat tekintve gólkirály mellett legjobb játékost és kapust is hirdetnek, valamint megválasztják majd a finálé legjobb labdarúgóját is.

További programok a futball mellett

A kispályás futballmérkőzések mellett lesz ketrecfoci bajnokság. A sportolási, szórakozási lehetőségek széles tárháza várja a kisebbeket-nagyobbakat, úgy mint pingpong, csocsó, xbox és fitness tornák. E mellett szűrővizsgálatokon és állapotfelméréseken (vércukor, vérnyomás, légzésfunkció) is részt vehetnek a kilátogatók.

Csoportbeosztás

A csoport

Sárépszer Kft.
Borion Homeopátia
Mind 1 FC
Heloszia Valencia

B csoport

Karmacsi Autó
FTK Építő
Anonimus
Csantavér (Délvidék)

C csoport

JÓBARÁTOK
Beregvidék (Kárpátalja)
Working Kft.
VSC Csókakő

D csoport

Workerline-Villanegra
FK Odra Opole (Lengyelország)
Cső-Lavina
Videoton BKE

E csoport

EXPANZIÓ-Vadorzók
VÁLASZ
VerebEx
Tebra FK (Vajdaság-Délvidék)

F csoport

BÁDOGOS Greco Petrol
Lázár Lovaspark
Páwák (Csíkszereda Székelyföld)
Meglepetés

Részletes program a VBKE honlapján.

Vélemény, hozzászólás?