Elkészült a XVII. Carissa Kupa sorsolása

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A címvédő Karmacsi Autó FC a Csocsi Gumival és a Siker Ablakkal is megküzd a csoportmérkőzéseken.

17 dunaújvárosi csapat mellett érkezik csapat számos nagyvárosból, köztük Budapestről, Székesfehérvárról és Kecskemértől is, de kisebb települések is képvisltetik magukat, többek közöt Vajta, Domonyvölgy, Pusztaszabolcs és Baracs is.

A magyar alakulatok mellett határon túli együttesek is érkeznek, a Jánosi FC Kárpátaljáról, a Kézdivásárhely SE Erdélyből, az R-Bus Ausztriából, míg a Csantavér a Vajdaságból látogat el Dunaújvárosba, hogy részt vegyen az egyre nagyobb hagyományokkal rendelkező Carissa Kupán.

A torna az A-B csoport mérkőzéseivel veszi kezdetét 2019. január 4-én péteken. Az összecsapásoknak a Dunaújváros Egyetem szolgál helyszínéül, az első ütközet a Fejó-Therm Kft. és a Dunaferr Due U20 között esedékes 16:00-tól, a csoportmeccsek 22:00-kor érnek véget.

Szombaton a Dunaújváros sportcsarnokban folytatódnak a selejtezők, 9:30-tól a C és D csapatok gárdái lépnek pályára, elsőként a Steelworkers és a Ducsáó. A címvédő a D csoportba került besorolásra. E két csoport meccsei 15:30-kor érnek véget.

Szintén szombaton lesznek az E és F csoportok meccsei, 11:00-kor a Dunaújvárosi Egyetemen kezd a GBB Zrt. és a Ködi Generál, egészen 17:00-ig zajlanak e két kvartett találkozói.

A G csoport meccseit szombat késő déltán 17:00-tól kezdik a Dunaújvárosi egyetemen, a nyitómeccset ebben a négyesben a Mad Dogs és a Csantavér játssza, 20:30-kor várható végeredmény itt.

A H jelű csoport tagjai a Dunaújvárosi Sportcsaronkban néznek farkasszemet egymással, 18:00-kor indul útjára a labda a Lázár Lovaspark és a Kobela Suli meccsén, s könnyen lehet, hogy egészen 21:30-ig kell várni a továbbjutókra.

Vasárnap a Dunaújváros Sportcsarnokban játszik a legjobb 16 8:00-tól egészen 17:30-ig. A vigaszág hagyományosan a kisteremben lesz, itt is 8:00-kor kezdődnek a küzdelmek.

Csoportbeosztás:

A csoport
Fejó Therm Kft.
Sehll Dunaújváros
Kemi Ker Kft.
Dunaferr Due U20

B csoport
Sárépszer Kft.
SZP Asztalos SE
DVSI
Jánosi FC

C csoport
Steelworkers
Vajtai Korsók
Baracs U19
Ducsao

D csoport
Karmacsi Autó FC
Csocsi Gumi
Siker Ablak
Hollner UNFC U19

E csoport
GBB Zrt.
Working Kft.
Athletico 07 FC
Ködi Generál

F csoport
Dunaferr Vasas
Dunabiztos Micro
Tízpróbások
Sz.Ö.R.

G csoport
Mad Dogs
R-Bus
Neumann János Egyetem
Csantavér

H csoport
Lázár Lovaspark
Kézdivásárhely
Széchényi Pékség
Kobela Suli

További információk: Carissacup.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?